A fost diagnosticată cu cancer de 4 ori la rând, dar și-a păstrat visul de a deveni o ateltă de succes. Povestea ei este cutremurătoare

Gabriele GrunewaldSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Gabriele Grunewald are 31 de ani și este cu adevărat o luptătoare, iar povestea ei de viață este una impresionantă. Tânăra a fost diagnosticată de 4 ori la rând cu cancer, dar acest lucru nu a împiedicat-o să lupte pentru visul ei de a deveni o atletă cu performanțe remarcabile.

În 2009, Gabriele Grunewald a fost diagnosticată cu o formă de cancer rar întâlnită, mai exact un cancer localizat la nivelul glandelor salivare. Tânăra avea doar 22 de ani când a primit diagnosticul din partea medicilor și era studentă la Universitatea din Minnesota. Chiar dacă a reușit să treacă peste acel episod delicat, Gabriele Grunewald a mai fost diagnosticată de încă 3 ori cu cancer, acesta localizându-se în diferite zone ale corpului.

În anul 2011, cancerul s-a localizat pentru a doua oară în zona tiroidei, iar în luna august a anului trecut, Gabriele Grunewald a aflat că în zona ficatului există o nouă tumoră și că este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a o elimina. Medicii au reușit să elimine întreaga tumoră, dar și lobul drept al ficatului.

A fost diagnosticată cu cancer de 4 ori, dar nu a renunțat la visul ei

Cu toate că starea ei de sănătate nu a fost una tocmai bună, Gabriele Grunewald  nu a renunțat la visul ei de a deveni o atletă de succes. În ciuda ședințelor de chimioterapie pe care trebuia să le urmeze, tânăra nu și-a pierdut optimismul și a continuat să se atreneze și să alerge pentru a-și îndeplini visul. La competițiile Olimpice organizate în SUA, în anul 2012, aceasta s-a clasat pe locul 4, iar în 2014 a reușit să obțină cel mai bun timp pentru o atletă americană de sex feminin la proba de 3.000 de metri.

Cu toate că performanțele sale sportive sunt remarcabile, veștile despre starea ei de sănătate nu sunt tocmai bune. Gabriele Grunewald a fost diagnosticată cu cancer pentru a patra oară, în luna martie a acestui an. Chiar dacă țintește sus și visează să devină o atletă care să facă performanță în domeniul ei, Gabriele Grunewald este puțin nesigură și asta pentru că nu poate estima cât de multă forță va mai avea corpul ei pentru a rezista unui antrenament de nivel profesional.

“Nu pot pretinde că sunt bine pentru că nu sunt bine. Acesta este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”, a spus Gabriele Grunewald  pentru New York Times, potrivit dailymail.co.uk.

“Sunt cu siguranță speriată, dar sper că poate, chiar dacă nu pot să scap de ea 100%, poate că ea poate coexista cu mine. Încerc doar să merg mai departe cu alergatul, pentru că alergarea m-a ajutat atât de mult”, a spus Gabriele Grunewald pentru NBC Sports.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Gabriele Grunewald.

Foto: facebook

Citește și:

Scrisoarea înduioșătoare a unei femei bolnave de cancer în stadiu terminal: „Îți va plăcea să devii soția soțului meu'

S-au căsătorit, iar la o lună el a fost răpus de cancer. Povestea lor a impresionat o mulțime de oameni

Cum arată corpul unei femei după o dublă mastectomie. Imaginile sunt impresionante

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate