A crezut că e zombi și-a ucis-o cu bestialitate. Era bunica lui

Un bărbat a crezut că bunica lui e zombi și-a ucis-o cu sânge rece. Acesta a primit o pedeapsă cu închisoare pe perioadă „nedeterminată'. Bărbatul a avut impresia că pandemia de Covid a transformat-o pe bunica lui într-un zombi.

Bărbatul locuiește în Irlanda, se numește Alan Gingles și a declarat în fața judecătorilor că pandemia i-a transformat bunica într-un zombi, potrivit tribunalului.

Alan Gingles, din Irlanda de Nord, a ucis-o pe Elizabeth „Betty' Dobbin când întreaga planetă se afla în lockdown, pe 30 martie 2020 în casa ei din Larne, provincia Antrim, unde locuia femeia.

A crezut că e zombi și-a ucis-o cu bestialitate. Era bunica lui

„Vedea zombi' care „țipau la el' în timp ce el și doamna Dobbin, în vârstă de 82 de ani, stăteau în sufragerie, au declarat vecinii. Gingles, în vârstă de 34 de ani, a folosit un ciocan, s-a năpustit asupra femeii rănind-o cu „cel puțin opt lovituri separate' în cap și apoi a sugrumat-o, potrivit autopsiei. Inițial, el le-a spus ofițerilor că „aude voci și că ceva a trecut peste el' înainte de a-și ataca bunica. Judecătoarea Patricia Smyth, citind din observațiile scrise judecători i-a spus lui Gingles: „Tu credeai că bunica ta se transformă într-un zombi și de aceea ai lovit-o în cap cu ciocanul?' Replica bărbatului a fost: „oamenii se transformă în zombi și e sfârșitul lumii… Bunica era deja moartă și într-o stare de zombi și-o să-mi facă rău'.

Obsedat, încă din adolescență, de zombi și conspirații

Înainte să comită abominabila crimă, Gingles i-a trimis un mesaj tatălui său spunând că este îngrijorat că bunica nu se simțise bine în ziua respectivă din cauza Covidului. Imediat după ora 21.00 în acea seară, Gingles i-a spus tatălui său că bunica lui nu vorbește iar acesta a chemat de urgență o ambulanță la adresa respectivă.

Paramedicii și poliția au găsit-o pe doamna Dobbin moartă, cu o cantitate semnificativă de sânge pe podea, precum și cu stropi de sânge pe pereți.

Lângă cadavru, într-o cutie, a fost găsit un ciocan.

Gingles a fost acuzat inițial de crimă, dar acuzația a fost retrogradată la omucidere din culpă pe baza responsabilității diminuate, după ce a fost supus evaluărilor psihiatrice.

Gingles – care a pledat vinovat de omor din culpă – a fost obsedat de multe teorii ale conspirației încă de la vârsta de 20 de ani, a declarat judecătoarea în instanță. Tatăl și vărul lui Gingles au discutat despre posibilitatea de a accesa servicii de sănătate mintală pentru inculpat.

Foto: The Independent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate