A apărut revista AVANTAJE ediția de iunie 2020

AVANTAJE iunie 2020

A apărut Avantaje ediția de iunie 2020, un număr special în care te purtăm prin mistere incredibile, povești de viață tulburătoare și-ți arătăm unde să călătorești vara aceasta, prin colțuri neștiute de Românie iubită și nedescoperită.
DOSARUL SPECIAL este un regal în documentarea jurnalistică: estetica sânului perfect sau modul cum mâinile unor oameni împreună cu știința au reușit să le redea femeilor speranța și încrederea.
LA 50 de zile după Paști vin ele. Vin Iele. Sunt nenumitele, misterioasele, zânele, vrăjitoarele, Ielele care fură mințile bărbaților. Cel mai zguduitor material despre o poveste veche de secole despre care străbunii noștri se fereau să vorbească chiar și în șoaptă.
În ediția de IUNIE afli care sunt tehnicile minune prin care poți slăbi în centimetri. Adică fix acolo unde ai nevoie…
Știai că există o oră a diavolului? Nu ți s-a întâmplat niciodată să te trezești transpirat, îngrozit, terifiat, cu ochii larg deschiși și să nu știi ce ți se întâmplă? Noi știm. Citește un material amplu despre ora secretă a diavolului.
În exclusivitate pentru Avantaje, Nadia Comâneci și Maia Morgenstern prezintă MODA. Ele sunt protagonistele celui mai frumos pictorial de modă închinat eternului veșmânt tradițional.

Citeste și:

AVANTAJE #mergeMAIdeparte. Atenție! Ediția de mai, exclusiv on line, deschide apetitul pentru lectură

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro