A apărut revista Avantaje ediția de august 2020

A apărut revista Avantaje ediția de august 2020

În AVANTAJE de august discutăm despre drumul sinuos către silueta ideală.

Nu e un drum ușor de parcurs. El începe în multe cazuri cu diete nenumărate, multe dintre ele excesiv de drastice. Atkins, Dukan, monodiete, Ornish, South Beach…

În realitate, dietele de orice fel funcționează atât timp cât le ții, după care întoarcerea la stilul anterior de viață readuce kilogramele pierdute cu efort și sacrificiu.

DOSARUL SPECIAL vă prezintă adevărurile despre despre diete, avantajele și dezavantajele acestora dar și despre alegerile corecte.

Povestea unui om părăsit de mamă la căminul de copii, pierdut apoi printre străini, rătăcit pe cărările dure ale vieții, lovit de cancer, lipsit de căldura familiei, și devenit apoi un brand personal, stâpân absolut al unei tehnici de masaj inedite: Dan Bujor.

Ochii triști au un numitor comun: pleoapele căzute. Dr. Iancu Morad vorbește despre blefaroptoză, cauzele acestei afecțiuni și soluțiile recomandate.

Respectând regulile, cu atenție și considerație pentru cei din jur, viața intră ușor într-un altfel de normal. Costumul de baie este episodul preferat al sezonului estival. Check this out!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro