9 celebrități care nu s-au căsătorit niciodată


Fiecare decide ce fel de viață își dorește să trăiască. Trăind în fața camerelor de fotografiat, celebritățile de la Hollywood se pot simți însă tentate să trăiască experiențe pe care poate nu și le doresc doar din cauza presiunii publicului.

Iată însă 9 vedete care nu s-au lăsat ghidate de „ce ar trebui să facă”. Ce actori și artiști celebri nu s-au căsătorit niciodată?

9 celebrități care nu s-au căsătorit niciodată

Shakira

Shakira (43 de ani) și-a cunoscut partenerul de viață, pe jucătorul de fotbal Gerard Piqué (33 de ani), pe platourile de filmare ale melodiei sale Waka Waka (This Time for Africa), înregistrată pentru Cupa Mondială de Fotbal a anului 2010.

Relația lor a început un an mai târziu, iar împreună au doi fii, Milan (născut în 2013) și Sasha (născut în 2015). În 2014, însă, când a venit vorba de oficializarea relației lor, artista a mărturisit:

„Deja avem esențialul, știi? Avem o uniune, iubire unul pentru altul și un copil. Cred că toate aceste aspecte ale relației noastre sunt deja stabilite. Mariajul nu le va schimba. Dar dacă voi face vreodată pasul cel mare, el este alesul.”

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey (66 de ani), vedetă de talk show devenită mogul media, are o relație de mai bine de 30 de ani cu Stedman Graham (69 de ani) și ea crede că succesul relației lor stă precis în decizia de a nu-și oficializa relația.

„Interpretarea lui asupra a ceea ce înseamnă să fie soț și ceea ce însemna ca eu să-i devin soție ar fi fost destul de tradiționale, iar eu nu aș fi reușit să mă încadrez în acel tipar”, a declarat vedeta TV, pentru Vogue, în 2017.

Leonardo DiCaprio

Actorul în vârstă de 45 de ani a avut o mulțime de iubite, însă niciuna nu i-a devenit încă soție. „Acel moment va veni când va veni.

Adevărul este că nu poți prezice un mariaj. Nu îl poți planifica. Se întâmplă când se întâmplă.”

Leonardo formează în prezent un cuplu cu actrița Camila Morrone (22 de ani).

Marisa Tomei

Actrița (55 de ani) a avut mai multe relații de lungă durată însă o căsnicie nu a fost niciodată în planul ei. „Nu sunt o atât de mare fană a instituției mariajului și nu știu de ce femeile ar trebui să aibă copii ca să fie privite ca ființe umane complete.”

Charlize Theron

Actrița (44 de ani) a format un cuplu cu actorul irlandez Stuart Townsend și a fost de asemenea într-o relație cu fostul soț al Madonnei, actorul Sean Penn.

În prezent are doi copii adoptați, un fiu, Jackson, și o fiică, August. Într-un interviu recent, actrița a dezvăluit: „Niciodată nu am vrut să mă căsătoresc. Nu a fost ceva important pentru mine”.

Restul vedetelor le găsiți în VIDEOCLIPUL de mai sus!

Foto: Hepta.ro / Instagram

Citește și:

I-au confundat mama cu iubita! Cât de frumoasă este mama lui Keanu Reeves

Dennis Quaid s-a căsătorit cu iubita mai tânără cu 39 de ani! Primele imagini cu cuplul din ziua cea mare

Cum arată fiul Sofiei Vergara? Manolo are 27 de ani, este model și își dorește să devină actor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete