8 tendințe în design interior despre care se vorbește mult în această vară

Pandemia ne-a adus conștientizarea că spațiile noastre de acasă, merită mai multă atenție și că trebuie să fie nu doar frumoase dar și practice. Pentru că viitorul este incert, stilurile de design interior, se axează în continuare pe frumusețe dar și utilitate și confort. 

Iată deci, despre ce tipuri de design se vorbește în această vară.

Design biofil sau verde

Nevoia de a ieși din casă, a creat un stil nou, adoptat de foarte mulți designeri dar și oameni și anume, unul natural, verde. 

Acest stil este reprezentat de foarte multe plante, de multă lumină, aer, elemente de foc și elemente naturale, rotunde care sa dea senzația de ieșire în natură. 

Culori îndrăznețe 

Dacă până acum câțiva ani, trendul era mai monocrom, iata că, de acum culoril îndrăzneței strălucitoare sunt vedete, în această vară. De la roz, la verde deschis, albastru sau galben, toate îți aduc o stare de bine, imediat ce te-ai întors acasă. 

Culori pământii

Aceste nuanțe calde ale pământului îți oferă senzația de “acasă” fără dar și poate. Fie că vorbim despre maro, crem, masliniu, ciocolata sau chiar galben ocru, confortul se va simți, doar dintr-o simpla privire. 

Texturi și modele variate

Modelele și texturile revin, însă de această dată în variante simple și culori complementare. 

Combinația de texturi este cea care va oferi adâncime, personalitate și acel sentiment de 'acasă', deci lasă imaginația să zboare. Într-un singur design poți include elemente metalice, cu cele de marmura sau lemn. 

Bucătării ascunse în 2 culori

Uită de bucătăria simplă sau fără prea multă viața sau de cea cu lucrurile prea expuse. Bucătăriile cu dulapuri ascunse în 2 culori sunt în trend și arată foarte bine. Acestea creează senzația de spațialitate, rămânând utile și și foarte aspectuoase. 

Combinația de texturi se reflectă și în acest design, deci nu te sfii să combini metalul cu lemnul și cu marmura. Pentru scaune folosește-te de huse scaune ieftine de pe CasaMoise.ro pentru și mai multe texturi și culori impresionante. 

Mobilierul rotunjit

Formele rotunde cât și cele undulate se regăsesc deja inclusiv în design-ul mobilelor. Grația acestora, sentimentul de căldură și delicatețe sunt elemente pe care, ți le dorești cu siguranță în casa ta. 

Design-ul Terrazzo

Un design originar din Veneția a fost creat pentru a economisi bani. Acesta are în componența sa piatră, marmură și piese de sticlă toate turnate într-o singură pânză de cimente. Aspectul este unul spectaculos și mai poartă numele de mozaic. 

Tendința de a adăuga astfel de elemente în design-ul interior este tot mai mare. 

Stilul anilor ‘70

Dacă îți făceai probleme că moda nu mai revine în ceea ce privește design-ul interior, ei bine, iată că lucrurile nu sunt chiar așa. 

Vara aceasta revine moda anilor ‘70, nu doar în modă ci și în design-ul interior. Cu mobilier rotunjit, culori suculente și calde precum portocaliu, galben și maro în combinație cu nuanțe de alb sau negru, casa ta, va fi una extrem de primitoare și cozy. 

Dacă iubești acest stil, cu siguranță casa ta va fi în trend, chiar dacă te va duce cu gândul ța anii ‘70. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial