8 sfaturi utile despre utilizarea scutecelor pentru adulți

Un scutec pentru adulți este un scutec creat pentru a fi purtat de o persoană cu un corp mai mare decât cel al unui copil mic. Scutecele pot fi necesare pentru adulții cu diferite afecțiuni, cum ar fi deficiențe de mobilitate, incontinență și demență.

Un scutec pentru adulți este un scutec creat pentru a fi purtat de o persoană cu un corp mai mare decât cel al unui copil mic. Scutecele pot fi necesare pentru adulții cu diferite afecțiuni, cum ar fi deficiențe de mobilitate, incontinență și demență.

Scutecele pentru bătrâni sunt realizate sub diferite forme, inclusiv cele care seamănă cu chiloții tradiționali, scutece pentru copii și tampoane care seamănă cu șervețelele sanitare.

Procesul de schimbare a scutecului pentru adulți este la fel ca la schimbarea scutecului bebelușului. Trebuie să alegi scutecul conform mărimii persoanei. Un scutec pentru adulți care se potrivește bine va oferi confort utilizatorului și va proteja de problemele de scurgere în timpul utilizării.

Iată câțiva pași privind schimbare scutecului de unică folosință pentru un adult:

Pasul 1

Îndoie ușor scutecul din cârpă. Îndoaie-l cu atenție spre interior pentru a te asigura că pata și umezeala sunt păstrate pe interiorul pliului și că nu există șanse de pătare.

Pasul 2

Aproape orice suprafață plană poate fi utilizată pentru a schimba scutecul. Indiferent dacă acea suprafață plană este un pat, podea sau marginea unui perete sau chiar suprafața de șezut a unui scaun, aproape că nu există niciun motiv să rămâi vreodată fără o suprafață netedă pe care să schimbi acel scutec.

Pasul 3

Poziția culcat este una dintre modalitățile de schimbare a scutecului pentru adulți. Dacă adultul este întins scutecul este mai ușor de schimbat.

Pasul 4

După ce arunci scutecul murdar, utilizează apă caldă, săpun sau șervețele pentru copii pentru a curăța temeinic fundul purtătorului.

Pasul 5

Încearcă să iei în considerare confidențialitatea privind persoana care are nevoie de scutece adulti. Este o situație destul de stânjenitoare pentru purtător.

Pasul 6

Decide cu atenție care model se potrivește cel mai bine cu persoana a ales să-l poarte și oricare dintre ele face ca persoana să se simtă cel mai puțin jenată.

Pasul 7

Pentru a purta un scutec pentru adulți, pur și simplu întinde purtătorul într-o parte și fixează scutecul sub el/ ea.

Pasul 8

Realizează că schimbarea scutecului depinde de doi pași generali cheie: îndepărtarea vechiului scutec și înlocuirea cu unul nou.

Sfaturi importante de reținut atunci când utilizezi scutece pentru adulți

Scutecele pentru adulți au unele caracteristici bune, de exemplu; protejează împotriva scurgerilor și sunt confortabile. Purtarea scutecelor pentru adulți este o modalitate fără medicamente care ajută persoanele incontinente să rămână libere și să se simtă relaxate atunci când ies afară oriunde în locurile publice. Dacă persoana are o mobilitate redusă, poți opta pentru aleze igienice.

Încearcă întotdeauna să porți mănuși atunci când schimbi scutece, pentru a evita contactul direct cu scutecul și fluidele corporale din scutec. Scutecele de unică folosință pentru adulți sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Verifică ambalajul produsului pentru mărimile care se potrivesc cel mai bine purtătorului.

Este esențial și important pentru persoanele cu dizabilități sau cele bătrâne să le permită să ducă o viață normală și cu demnitate. Unele femei însărcinate folosesc scutece pentru adulți la un moment dat în timpul sarcinii, în timp ce bebelușul din pântecele lor împinge în jos vezica urinară provocând o scurgere.

Descoperă acum magazinul de tehnica medicala E-motion și alege modelul de scutece potrivit. Articol realizat de Agentia de ppc Campaigns.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial