8 sfaturi de care să ții cont când îți cumperi electrocasnice noi

Sursa foto Pexels:

https://www.pexels.com/photo/kitchen-3016430/

Electrocasnicele sunt indispensabile în orice casă. Atunci când vrei să cumperi produse noi este bine să ții cont de calitatea și de fiabilitatea acestora. Cu documentare, atenție acordată informațiilor, căutând ofertele, poți achiziționa ceea ce ai nevoie, la prețuri foarte bune, astfel încât să ai electrocasnice de ultimă generație, care să te ajute la treburile casnice. 

Cât de importante sunt electrocasnicele în viața noastră? Răspunsul simplu ar fi că ușurează considerabil munca. Dar pentru asta, atunci când vrei să achiziționezi electrocasnice noi trebuie să te gândești de două ori înainte de a lua orice decizie. Piața este plină de electrocasnice moderne, însă pentru nevoile tale trebuie să optezi pentru acele funcții care îți sunt cu adevărat de ajutor. Specificațiile tehnice, micile detalii, garanția, sunt doar câteva elemente pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să faci cumpărături. 

1. Stabilește bugetul

Achiziția de noi electrocasnice poate fi o sarcină complicată dacă pornești căutările fără a stabili regula principală a oricărui proiect: bugetul. Oferta bogată, chiar și în cadrul aceluiași producător de electrocasnice, te poate pune în dificultate. 

2. Magazine specializate

Poți să cauți produse în magazinele cu tradiție, așa cum este Altex magazin partener CardAvantaj, unde ai ocazia să găsești electrocasnice la prețuri avantajoase, pe care să le achiți în rate, pentru ca bugetul să îți permită să faci cumpărături de cea mai bună calitate. 

3. Ține cont de nevoile tale

Încearcă să identifici electrocasnicele care să-ți satisfacă nevoile. Un aragaz poate fi încorporabil sau nu, iar dacă bucătăria este mică, îți vei dori să ai cuptorul în blat, pentru a economisi spațiul. O mașină de spălat poate avea și uscător, adică vei avea un produs multifuncțional, care nu va ocupa la fel de mult loc ca o mașină de spălat și un uscător separat. Un aspirator poate să fie cu apă în loc de sac pentru ca praful să fie aspirat eficient. Sau poate ai nevoie de un robot de aspirare care să facă toată treaba prin casă și pe care să-l monitorizezi din aplicație. 

4. Atenție la prețuri

Nu tot ce este scump este bun. Poți să ai o surpriză plăcută dacă optezi pentru un produs cu preț mediu. Caracteristicile produselor sunt asemănătoare uneori, prețurile fiind date de firmele producătoare. Așadar, cu puțină documentare ai ocazia să cumperi electrocasnice de calitate, la prețuri foarte bune, de la firme cunoscute, cu tradiție în producerea acestora. 

5. Compară online

Este destul de ușor să compari prețurile electrocasnicelor dorite online. Economisești timp și bani și poți avea șansa de a descoperi produse supuse unor promoții, astfel încât să plătești mai puțin. Utilizează filtrele pentru a găsi ceea ce contează pentru tine. 

Extra sfat: nu cumpăra produse doar pentru că sunt la promoție, achiziționează electrocasnice de calitate. 

6. Acordă atenție consumului

O  perioadă de  creștere a prețurilor la utilități ar trebui să te determine să acorzi o atenție sporită consumului electrocasnicelor nou achiziționate. Fii atent la clasele de consum pentru a cumpăra produse eficiente, la prețuri bune. 

7. Nu uita de garanție

Majoritatea electrocasnicelor au o perioadă de garanție inclusă, dar pentru cele mari poți plăti în plus, pentru o extra garanție. Este bine să vezi care este garanția fiecărui produs pe care dorești să-l cumperi și să afli apoi ce înseamnă garanția extinsă. 

8. Verifică produsul

În magazinele fizice poți vedea ceea ce cumperi și poți face proba pentru a fi sigur că funcționează perfect. Același lucru vei face și în cazul produselor achiziționate online. Trebuie să le verifici cu atenție când le primești acasă, pentru a observa dacă au toate accesoriile trecute în ofertă și dacă funcționează așa cum trebuie. În caz contrar, le poți returna în perioada menționată pentru fiecare magazin în parte. 

Când îți cumperi electrocasnice noi trebuie să acorzi atenție produselor pentru a lua ceea ce ai nevoie, la dimensiunile potrivite, cu funcții și caracteristici adecvate necesităților tale. Alege mereu lucruri de calitate, cu garanție, astfel încât tu să te bucuri de timp alături de cei dragi, iar treburile să fie realizate de electrocasnicele performante. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial