5 sfaturi pentru a cumpăra haine și accesorii pentru bebeluși și copii

Una dintre cele mai distractive activități cu bebelușul tău este îmbrăcatul. Să-i vezi pe aceștia aranjați și pregătiți pentru fotografii în haine de bebeluși imaculat de curate este o minune de admirat și o priveliște foarte simpatică. 

În 2022, veniturile pentru hainele pentru bebeluși la nivel global au ajuns la 41,66 miliarde de dolari. Veniturile pentru haine de bebeluși sunt așteptate să crească cu 3,24% anual, o industrie masivă.  

Mulți părinți sunt atât încântați să-și îmbrace copiii încât cumpără o mulțime de haine, doar jumătate dintre ele fiind purtate de copil, iar restul sunt fie date cadou pentru că sunt prea mici, fie donate în scopuri caritabile.

Bebelușii poartă în mare parte doar body-uri de la naștere până la vârsta de aproximativ doi ani. Aceștia au nevoie de un articol de îmbrăcăminte de bază, deoarece este confortabil, rapid de purtat și ușor de spălat. Există doar câteva ocazii în care s-ar îmbrăca extravagant și diferit, cum ar fi petrecerile aniversare. Așadar, dacă veți cumpăra haine și accesorii pentru bebeluși, iată câteva sfaturi care să vă ajute:

Alegeți materialul potrivit

Pielea bebelușilor și a copiilor este ultra-sensibilă. Aceștia pot fi ușor iritați de țesăturile care le irită pielea. Iar atunci când se întâmplă acest lucru, vă puteți aștepta să apară o criză de furie totală. Unii copii, atunci când sunt stimulați în mod greșit, pot deveni foarte distrași și anxioși. 

Deoarece bebelușii nu pot comunica încă, s-ar putea să plângă neîncetat. Așadar, este mai bine să alegeți haine de bebeluși confortabile, moi și respirabile pentru a preveni acest lucru. 

Alegerea naturală pentru bebeluși ar fi bumbacul, dar în ultima vreme, țesăturile realizate din materiale organice și sustenabile, cum ar fi bambusul, câștigă teren. Unele țesături nu vor fi potrivite pentru bebeluși, deoarece nu pot absorbi umezeala și nu pot regla temperatura corpului, așa că evitați hainele din raion, nailon și poliester. Chiar și copiii mici au exact aceleași nevoi, așa că tricourile pentru copii trebuie să fie confortabile de purtat, deoarece vor fi activi toată ziua. 

Acordați prioritate siguranței

Pentru bebeluși, hainele și accesoriile cu nasturi, cârlige și alte decorațiuni la care pot ajunge cu ușurință și pe care le pot desface sunt un mare „nu”. Aceste lucruri mici pot ajunge rapid la gura lor și le pot provoca sufocarea.

Hainele cu șnururi și benzi de cordon nu sunt, de asemenea, încurajate, deoarece acestea pot reprezenta un pericol de strangulare. Prin urmare, puteți opta pentru haine de bebeluși cu fermoare sau benzi elastice.

Alegeți o mărime mai mare

Puseurile de creștere sunt explozii scurte și intense de creștere tipice pentru bebeluși în primul an de viață. S-ar putea să fiți surprinsă că unele dintre hainele lor nu li se mai potrivesc în doar o noapte. 

Ar fi ideal să cumpărați cel puțin o mărime mai mare atunci când cumpărați haine de bebeluși, astfel încât să nu le depășească rapid. Puseurile de creștere pot apărea chiar și după primul an al copilului; veți observa că apetitul lor a crescut, sunt adesea agitați și se vor trezi de mai multe ori în timpul nopții pentru a căuta mâncare. Pentru a vă asigura că purtarea hainelor va fi maximă, luați cel puțin o mărime mai mare. Oricum, le veți putea folosi în continuare dacă ai de gând să mai aveți un alt copil în viitor.  

Cumpărați haine care să le placă

Atunci când cumpărați haine, mai ales pentru un preșcolar, ar trebui să alegeți haine care le plac pentru a evita scenariul în care ar plânge și s-ar împotrivi să le poarte. 

Preșcolarii își cunosc deja preferințele. S-ar putea să credeți că nu înțeleg moda, dar acesta este un mod de a-și exprima individualitatea și creativitatea, așa că cel mai bine este să îi lăsați să aleagă. Cel mai bine ar fi să îi lăsați să aibă cel puțin două opțiuni, mai ales dacă faceți cumpărături online. Restrângerea la cel puțin două va economisi timp și va diminua certurile pentru preșcolarul dvs. pretențios.

Luați câte un copil pe rând la cumpărături

Dacă aveți mai mulți copii, nu trebuie să îi aduceți pe toți la cumpărături împreună, pentru sănătatea dumneavoastră mintală. Veți sfârși prin a fi epuizați și frustrați.  Așadar, ați putea să vă concentrați pe potrivirea hainelor potrivite și pe căutarea celei mai bune calități din magazin rezistă impulsului de a-i aduce pe toți împreună pentru a economisi timp, pentru că nu veți reuși.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial