5 sfaturi pentru a alege nuanța de fond de ten potrivită

Pe măsură ce sezonul se schimbă, cu toții ne pregătim look-urile de machiaj de toamnă și ne pregătim pentru schimbarea produselor de machiaj de zi cu zi. Este acel moment în care trebuie să nu mai folosești nuanța de fond de ten de iarnă și să scoți nuanța de vară.

Înțelegem dificultățile de a trebui să cumperi două nuanțe diferite de fond de ten pentru vară și pentru iarnă. Vara este pentru un aspect mai bronzat, în timp ce iarna, tenul nostru devine puțin mai deschis și nu la fel de bronzat. Iată câteva sfaturi pentru a-ți afla nuanța potrivită de fond de ten.

Descoperă-ți subtonul

Subtonul poate fi determinat prin culoarea venelor tale. Studiază-ți brațul pentru a vedea dacă ai vene și indică dacă sunt verzi sau albastre.

Dacă ai vene albastre, pielea ta are o nuanță rece, care se găsește în principal la persoanele cu pielea mai deschisă, mai deschisă la culoare. Dacă ai vene verzi, pielea ta are o nuanță caldă, care este prezentă în mod normal la persoanele cu pielea de ton mediu, măsliniu. Dacă venele tale arată ca un amestec de albastru-verde, atunci ai un ton neutru, care se găsește la pielea mai închisă la culoare.

Fondurile de ten și alte produse pentru față sunt, de obicei, organizate în funcție de subtonul lor și poți vedea care sunt pentru tine în funcție de faptul că sunt de ton rece, cald sau neutru.

Metoda cu dungi

Cel mai simplu mod de a-ți găsi nuanța este prin intermediul a trei dungi de nuanțe diferite pe linia maxilarului tău.

Găsește o culoare de fond de ten care este ușor mai deschisă, una ușor neutră și una ușor mai închisă. Aplică aceste nuanțe sub forma a trei dungi separate, una lângă alta, pe linia maxilarului. Poți compara cele trei culori între ele și le poți amesteca puțin pentru a vedea care se potrivește cel mai bine cu tenul tău. Această metodă te ajută să vezi dacă e prea deschis sau prea închis.

Potrivirea fondului de ten înainte de a-l cumpăra

Asigură-te că fondul de ten arată bine în orice lumină. Nu cumpăra fondul de ten dacă magazinul de unde l-ai cumpărat nu acceptă retururi. Dacă nu este nuanța ta, ar trebui să ai posibilitatea de a-ți recupera banii.

Nu te încrede întotdeauna în lumina în care vezi nuanța fondului de ten. Dacă potrivești o nuanță la fața ta în magazin și pare perfectă, s-ar putea ca acest lucru să se datoreze iluminării de acolo. Asigură-te că vezi cum arată fondul de ten pe tine în lumina directă a soarelui.

Atenție la fondul de ten care se oxidează!

Oamenii nu își dau seama că fondul de ten tinde să se oxideze, ceea ce înseamnă că va deveni o nuanță sau două mai închisă atunci când este expus la aer.

În caz de îndoială, alege întotdeauna o nuanță de fond de ten Dior care este ușor mai deschisă decât tenul tău, mai degrabă decât mai închisă. Acest lucru permite fondului de ten să arate ca o nuanță perfectă dacă se oxidează, deoarece va deveni una sau două nuanțe mai închisă față de culoarea mai deschisă pe care ai ales-o. Acest lucru poate preveni ca tenul tău să pară mai închis la culoare decât restul corpului.

Este cel mai sigur mod de a proceda atunci când nu ești sigură de două nuanțe care pot părea prea deschise sau prea întunecate.

Amestecă fondul de ten în mod uniform

Atunci când aplici fondul de ten, asigură-te că acoperi întreaga față, estompându-l pe toată pielea ta.

Ar trebui să estompezi până la linia părului sau, dacă nu este nevoie acolo, puțin mai jos de linia părului. Ar trebui să estompezi până la linia maxilarului pentru a acoperi toate aspectele feței și pentru a evita orice decolorare.

Fondul de ten ar trebui să se potrivească și cu gâtul, ceea ce poate fi derutant dacă gâtul are o nuanță diferită de cea a feței. În acest caz, ar trebui să cumperii un fond de ten care să se potrivească mai mult cu gâtul decât cu fața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial