5 sfaturi despre cum să alegi o companie de credit

Atunci când alegeți o companie pentru a solicita un împrumut, este bine să verificați mai multe aspecte diferite ale activității sale. Iată care sunt acestea:

În zilele noastre, numărul acestor companii este uriaș, așa că alegerea nu este ușoară. Pentru a putea aduna informații despre o companie, este bine să răspundeți la câteva întrebări importante. Iată câteva sfaturi de la noi cu privire la răspunsurile la întrebările pe care ar trebui să le căutați înainte de a contracta un împrumut.

Care este reputația companiei de credit?

Orice expert financiar v-ar recomanda să aveți încredere într-o companie care are deja o istorie pe piață, nu o companie nou înființată. Faptul că o companie este pe piață de mulți ani și a câștigat experiență în industrie este o dovadă a calității serviciilor pe care le oferă.

Sesizare de la rude sau cunoscuți ?

Dacă rudele sau cunoscuții dumneavoastră au beneficiat deja de un împrumut de la o societate de credit, rambursându-l în mod regulat, utilizați-vă de istoricul lor de credit bun. Verificați cu rudele dvs. și aflați dacă îndepliniți condiții similare.

De ce fel de credit aveți nevoie?

Este important de înțeles că diferite companii sunt specializate în acordarea diferitor tipuri de împrumuturi. În primul rând, trebuie să vă clarificați singur care este scopul împrumutului și pentru cât timp sunteți gata să-l contractați. Sunteți dispus să plătiți într-o singură tranșă sau în rate? Doriți suma imediată sau aveți opțiunea de a aștepta o perioadă mai lungă de aprobare? Și mai presus de toate – în cât timp intenționați să rambursați împrumutul.

Care sunt cerințele pentru a obține un împrumut?

Când aplicați pentru un credit online trebuie să fiți la curent cu condițiile pe care le oferă societatea de credit în ceea ce privește utilizarea produselor sale de credit. Condițiile care ar trebui să vă intereseze, pentru a fi la curent cu mărimea ratelor cu care veți rambursa creditul contractat ar trebui să fie descrise pe site-ul companiei. Pe lângă valoarea ratei dobânzii, ar trebui să vă informați și despre tipurile de comisioane pe care va trebui să le plătiți atunci când aplicați și gestionați creditul.

Firma are un program de loialitate?

Programul de fidelizare a clienților înseamnă că vi se oferă reduceri speciale, prima plată amânată, bonusuri și/sau cadouri pe care le puteți primi chiar de la prima plată sau după/pe o perioadă mai lungă de rambursare a creditului. Ele pot fi, de asemenea, sub formă de reduceri la comisioane și dobânzi la împrumuturile ulterioare, puncte bonus sau cadouri materiale.

Compania are licență pentru a furniza servicii financiare?

În cele mai multe cazuri, informațiile despre disponibilitatea unei licențe sunt anunțate pe site-ul companiei, astfel încât accesul la aceste informații este ușor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial