5 motive pentru care ar trebui să alegi un parfum de nișă

Când ne gândim la parfumuri de nișă, ne gândim la lux și unicitate. În lumea parfumurilor, distingem două tipuri de parfumuri: mărci consacrate și parfumuri de nișă. Parfumurile de prestigiu, mărcile renumite, cu tradiție în industrie pot fi găsite în diferite magazine de specialitate și sunt create de parfumieri celebri. Gândiți-vă la Chanel, Dior, Gucci…

Să vedem mai întâi ce sunt parfumurile de nișă ?

Parfumurile de nișă sunt creații realizate de case de parfumuri mai mici, adesea necunoscute (cu excepția cazului în care ești un expert al parfumurilor). Creatorii parfumurilor de nișă sunt încântați să ofere un nivel mai ridicat de lux în marca lor. Acest stil elegant nu se reflectă doar în ambalajul lor, ci și în parfumurile în sine. Folosind ingrediente rare, unice și adesea îndrăznețe, creează compoziții de parfum rare.

Parfumurile de nișă sunt o tendință potrivită azi și, prin urmare, am dori să vă oferim cinci motive pentru care ar trebui să alegeți un parfum de nișă, măcar o dată.

Veți mirosi în mod unic

Parfumurile celebre sunt deja destul de cunoscute, brandurile îndrăgite de parfumuri sunt purtate de mase. Cineva trece pe stradă și te gândești: cunosc acest parfum! Când purtați un parfum de nișă, nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la originalitate. Când veți trece, oamenii vor spune: “Uau! Miroși bine. Ce parfum porți și unde îl pot găsi?” Dacă se întâmplă acest lucru, e evident că parfumul de nișă și-a făcut datoria.

Veți descoperi noi arome

Cele mai multe parfumuri de prestigiu, numite si parfumuri convenționale, sunt deja cunoscute. Nu neapărat cunoașteți literalmente fiecare parfum de prestigiu, pentru că desigur, toate au un caracter unic. Dar cunoașteți tipul de parfum pentru că de regulă parfumurile cunoscute au toate același caracter tipic.

Cu parfumurile de nișă, situația este puțin diferită. Compoziția parfumului este foarte diferită de cea a parfumurilor clasice așa că veți savura arome cu totul noi. Acest lucru este valabil mai ales atunci când sunteți obișnuit cu parfumurile de prestigiu. Puteți descoperi ceva nou, ceva ce nu ați mai mirosit până acum. Originalitatea e o rețetă de succes atunci când e vorba de parfumuri de nișă !

Veți savura ingrediente noi

Parfumurile clasice sunt adesea mai puțin îndrăznețe în rețete și alegerea ingredientelor. Ele nu privesc dincolo de compoziția standard și ingredientele bine-cunoscute. În plus, înlocuitorii sintetici sunt uneori aleși în locul ingredientelor naturale. Casele de parfumuri de nișă aleg doar cele mai bune și mai dorite ingrediente pentru parfumurile lor. Și, cel mai important, nu le este frică să experimenteze cu ele. Acest lucru duce la compoziții fără precedent.

Aveți șansa să încurajați noi case de parfumuri

Alegând parfumuri de nișă, tu, în calitate de client, stimulezi afacerile noilor case de parfumuri, creative. Ei au șansa de a dezvolta noi parfumuri surprinzătoare. În plus, casele tinere de parfumuri cheltuiesc adesea mai mult timp și bani pe produs în sine decât o fac casele mari de parfumuri, în loc să investească în marketing. În acest fel, aceste parfumerii de nișă creează mai multă valoare pentru client și ne putem bucura de aceste creații valoroase.

Multe parfumuri de nișă au ingrediente vegane, naturale sau cruelty free (netestate pe animale)

Parfumurile de nișă au multe avantaje. Casele de parfumuri de nișă sunt adesea companii tinere, motiv pentru care și-au dezvoltat recent identitatea de brand. Teme precum sustenabilitatea și protecția mediului au devenit din ce în ce mai importante în ultimii ani, la înființarea oricărei noi afaceri. Prin urmare, veți observa că majoritatea caselor de parfumuri de nișă lucrează în mod conștient la crearea de produse vegane, netestate pe animale, cu ambalaje ecologice.

Concluzii

Dacă te-au convins argumentele în favoarea parfumurilor de nișă, nu rămâne decât să decizi ce parfum vei achiziționa și ce magazin online alegi. De exemplu, dacă accesezi https://parfumation.ro/montale  vei putea  alege dintr- o gamă interesantă și originală de parfumuri de inspirație oriental,  create de compania Montale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial