5 metode creative prin care copilul poate învăța limba engleză

Este foarte important ca cei mici să învețe limba engleză de la vârste fragede, deoarece această limbă internațională este folosită pretutindeni în ziua de astăzi. De aceea, dacă îți dorești ca cel mai mic membru al familiei să se descurce în orice fel de situații, pune accent pe engleză, fiindcă este utilă și folosită, chiar și la locurile de muncă din România. 

De aceea, citește rândurile de mai jos și ia aminte la câteva metode prin care îți poți ajuta copilul să iubească această limbă și să o stăpânească la perfecție. 

Iată ce poți propune, pentru ca piticul casei să învețe ușor engleza:

  • Comic books

Alege câteva comic books în engleză de la Books-express.ro, pe care cel mic să le descifreze și înțeleagă cu dicționarul alături. Aceasta este o variantă utilă și bună de pus în practică la orice vârstă, așa că este bine să o iei în considerare. 

Pentru început, alege cărți subțiri de acest fel, după care avansează, și cumpără-i variante groase. 

  • Cântece

Sprijina-l să învețe cântece în limba engleză pe care să le cânte cât e ziua de lungă! În plus, ajută-l să înțeleagă ce spune fiecare vers în parte. Aceasta este o metodă jucăușă și interesantă prin care poți stârni dorința copilului de a deprinde această limbă internațională. 

Caută câteva cântece pentru copii, astfel încât să te asiguri că mesajele acestora sunt potrivite pentru vârsta prichindelului. Apoi, învață alături de acesta versurile și fredonați împreună!

  • Poezii

În unele cazuri, copiii sunt învățați la grădiniță anumite poezii în limba engleză, însă dacă nu se întâmplă acest lucru, poți să-i oferi acasă această variantă frumoasă de a cunoaște engleza. 

Uită-te pe internet ori caută câteva cărți cu poezii pentru copii și petrece circa o oră pe zi, astfel încât să-l ajuți să rețină versurile și să le înțeleagă cuvânt cu cuvânt. 

  • Conversații

Dacă știi bine limba engleză, atunci învață-l cuvintele de bază de la vârste fragede. După, încearcă să porți cu el conversații în această limbă, de fiecare dată când ai puțin timp liber la dispoziție. 

Vorbește cu el despre orice, inclusiv despre vreme, despre școală sau despre familie, folosind cuvinte în engleză. Aceasta este o metodă eficientă, care dă adesea roade. 

  • Desene animate

Este important să-ți lasă copilul la desene animate circa o oră pe zi. Însă, ai grijă ca imaginile pe care acesta le privește să fie educative, astfel încât timpul petrecut în acest fel, să fie unul de folos. 

Prin urmare, caută câteva desene animate în limba engleză, care să-l forțeze pe micuț să înțeleagă propozițiile și frazele. În acest fel, desenele animate pot fi atât utile, cât și relaxante. 

Vei vedea că prin intermediul acestei modalități, copilul tău va învăța pas cu pas engleza, în mod surprinzător. 

În cele din urmă, dacă îți dorești un copil cu viitor, ajută-l și fă tot posibilul, astfel încât acesta să învețe la perfecție această limbă care este astăzi folosită în foarte multe locuri din țară și nu numai. 

Sursa foto: Pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial