5 idei de cereri în căsătorie de neuitat

Cererea în căsătorie este o poveste pe care tu și partenera ta o veți ține minte pentru totdeauna și o veți împărtăși adesea cu cei dragi când veți depăna amintiri. Când, într-un final, decizi că este timpul să pui întrebarea cea mare, un milion de alte întrebări încep să îți treacă prin cap: Cum ar trebui să pun întrebarea? Cum ar trebui să organizez un cadru ideal pentru acest moment magic? Cine ar trebui să fie prezent la acest eveniment important din viața noastră?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să respiri adânc și să îți găsești inspirația în cele 5 idei de cereri în căsătorie propuse chiar de un organizator de evenimente din cadrul unui salon de nuntă din București:

Cerere în căsătorie sub apă

Dacă amândoi aveți o pasiune pentru înot, este timpul să profiți de acest aspect. Planifică din timp o vacanță la mare, în țări precum Italia, Seychelles, Australia, Mauritius, Brazilia etc. și aranjează o ședință foto de cuplu. Astfel, vei crea o amintire de neuitat, atât pentru partenera ta, cât și pentru tine. În plus, la finalul ședinței foto puteți să vă bucurați de un prânz sau o cină romantică chiar pe plajă. 

Cerere în căsătorie la înălțime

Călătoriile cu balonul cu aer cald în Cappadocia, Serengeti, Luxor etc. sunt, cu siguranță, o experiență care îți taie respirația. Începe să planifici din timp o astfel de cerere în căsătorie, deoarece aceste zone sunt vizitate frecvent de un număr mare de turiști și riști să se epuizeze biletele foarte repede.  

Nu uita să verifici vremea ca să eviți situațiile neplăcute: temperaturile prea scăzute, vântul sau ploile pot duce chiar și la anularea cursei cu balonul. Ideal ar fi să alegi un balon cu locuri limitate în care puteți fi doar voi doi, fotograful și persoana care conduce balonul, pentru a crea un cadru cât mai intim și un album de fotografii de cuplu impresionant. 

Cerere în căsătorie ca la prima întâlnire 

Fie că s-a întâmplat într-un cadru romantic, fie că s-a întâmplat într-un cadru comic, încearcă să readuci în prim-plan emoțiile primei întâlniri. Cu siguranță ați discutat despre ce sentimente a avut fiecare la prima întâlnire și ce așteptări ar fi avut fiecare de la partener. Așadar, este timpul să pui totul cap la cap și să recreezi întâlnirea ideală. După ce nostalgia și-a făcut efectul, ține-ți emoțiile în frâu și oferă-i inelul de logodnă.

Cerere în căsătorie „vânătoarea de comori'

Dacă sunteți dornici de aventură, pune-ți imaginația la treabă și organizează o vânătoare de comori acasă, în aer liber sau într-un escape room. Chiar dacă este mult de muncă pentru amenajarea unui cadru ideal, cu siguranță va fi ceva cu adevărat original de care vă veți bucura amândoi. Cu cât va fi mai amuzantă și mai antrenantă vânătoarea de comori, cu atât vei mai scăpa și tu de emoțiile create de acest eveniment. 

Cerere în căsătorie acasă

Dacă dorești ca cererea în căsătorie să fie un moment doar al vostru, organizează mici surprize în confortul casei voastre: scoate la imprimantă toate fotografiile pe care le-ați făcut pe parcursul relației și lipește-le de baloane cu helium, realizează o carte animată de tipul flipbook cu parcursul relației voastre, organizează o cină romantică, personalizează întrebarea cu ajutorul petalelor de flori etc. 

 Chiar dacă cererea în căsătorie poate fi un proces stresant, deoarece trebuie să întrunească așteptările partenerei și să reflecte sentimentele tale pentru ea, încearcă să îți planifici momentele din timp și chiar să ceri ajutorul prietenilor tăi, dacă este nevoie. Ai încredere, cu siguranță totul va ieși perfect și ea va spune marele DA! Dacă ți-ai găsit inspirația în ideile de cerere în căsătorie propuse de Metropolitan Club & Events, un salon de evenimente din București, iar curajul nu îți lipsește, înseamnă că acum e momentul să îți planifici nunta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial