5 accesorii versatile pe care orice femeie stilată le deține în arsenalul său

„Stilul este un mod de a spune cine ești fără să scoți un cuvânt', spune Rachel Zoe, un cunoscut stilist al vedetelor de la Hollywood. Iar designerul Carolina Herrera credea că „trendurile în fashion sunt repetitive, dar ce este cu adevărat unic este modul personal în care reușești să interpretezi' acele trenduri.

Femeile care sunt capabile să își construiască un stil propriu, care să le exprime personalitatea, nu trec niciodată neobservate, sunt privite cu admirație de cei din jur, iar prezența lor este adeseori una memorabilă. Cu toate acestea, există unele haine și accesorii pe care orice femeie cu stil le are în garderoba sa și pe care le combină într-un fel unic, pentru a crea ținute stilate și greu de imitat.

O geantă pe care o adori

Gențile sunt indispensabile oricărei femei, dar sunt și un accesoriu care poate schimba complet dinamica unei ținute. De exemplu, o geantă supradimensionată poate fi un accesoriu practic, dar și o modalitate prin care să transformi un outfit simplu într-unul care atrage atenția. Sau poate preferi gențile de umăr elegante precum acestea, care sunt suficient de încăpătoare, dar au un aer sofisticat și totuși discret. Indiferent de modelul pe care îl preferi, cu siguranță nu alegi niciodată o geantă banală sau care să nu spună nimic despre tine.

O pereche de pantofi preferată

Poate că o femeie nu poate avea niciodată suficiente perechi de pantofi, însă orice femeie are o pereche preferată, pe care o poate purta și la serviciu, și la o ieșire în oraș. Poate că ai în dulap o pereche de pantofi într-o culoare deosebită, cu o formă rar întâlnită, un anumit tip de toc sau pur și simplu porți adeseori o pereche de pantofi pentru că adori cât de comozi sunt.

Ochelarii de soare de tip „signature'

Nu poți avea niciodată suficiente perechi de ochelari de soare. Multe femei se rezumă la o formă anume, care li se potrivește cel mai bine și care devine „semnătura' stilului lor. Farmecul unei perechi de ochelari de soare constă mai ales în misterul pe care acest accesoriu îl adaugă. Un studiu a arătat că persoanele care poartă ochelari de soare sunt percepute de cei din jur ca fiind mai atractive, iar acest lucru se întâmplă deoarece suntem intrigați de persoanele a căror privire nu o putem vedea.

Un ruj care îți vine perfect

Un ruj potrivit poate funcționa întocmai ca un accesoriu. Gândește-te la impactul pe care îl poate avea un ruj roșu atunci când porți o ținută all-black, de exemplu. Fiecare femeie are o nuanță de ruj pe care o adoră și care i se potrivește de minune. Sau mai multe nuanțe, pe care le alternezi în funcție de ținută, starea de spirit sau anotimp. Indiferent de culorile pe care le preferi în materie de rujuri, nu uita să alegi produse de calitate, care să îți mențină buzele hidratate și sănătoase.

Eșarfa, eternul accesoriu elegant

Pe vremuri, eșarfele erau purtate mai ales de femeile mai în vârstă, pentru a-și ascunde ridurile de pe gât. În timp, acest accesoriu a devenit o emblemă a eleganței și stilului. O eșarfă din mătase poate fi purtată în numeroase moduri și poate adăuga un plus de culoare unei ținute în culori neutre. În plus, toamna sau iarna, eșarfele din materiale mai groase sunt și un accesoriu practic, care te protejează de frig.

Care sunt accesoriile tale preferate, de care nu te desparți aproape niciodată? Câte dintre cele de mai sus se regăsesc și în arsenalul tău?

(P) Articol realizat in colaborare cu elefant.ro.

Sursă Foto: Shutterstock/Copyright:Studio Lucky

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda