-40% pentru vacanța ta de Crăciun la Bran – Moieciu sau în Delta Dunării

Plimbări cu sania, foc de tabără, jocuri în zăpadă, carnaval, surprize culinare… Gulliver Resort te așteaptă să petreci o vacanță de neuitat fie la Moieciu, fie la Murighiol, în decoruri naturale de poveste. Copiii de până la 12 ani merg gratis. Reducerile sunt valabile până pe 19 noiembrie 2021.

Tradiții împletite cu bucuria confortului

Moieciu este un loc încărcat de istorie și legende și o destinație de vacanță plină de oportunități și atracții, mai ales pe timp de iarnă. Aflat la doar 8 km de Bran, Gulliver Mountain Resort 4* este așezat pe un platou mirific cu vedere atât la Munții Bucegi, cât și la Piatra Craiului.

Fie că e vorba de plimbări cu sania trasă de cai, participarea la ritualul tăierii porcului, petrecerea în jurul focului de tabără sau Carnavalul cu program de karaoke, cu mic, cu mare, toată lumea se va distra pe cinste cu ocazia Crăciunului.

Black Friday Crăciun de basm în Țara Bârsei  -40%

  • 1099 lei/pers/cazare în camera dublă (parter*)
  • 1299 lei/pers/cazare în camera dublă (etaj 2*)
  • 500 lei/pers supliment a treia persoană cazată în camera dublă.

Tariful include: 6 zile/5 nopți cazare, pensiune completă și toate mesele festive, Surpriza de bun venit, vin fiert, free-bar la cinele festive, pachetul de băuturi all-inclusive, acces gratuit la saună și billiard, program de Colinde, urători și dansuri tradiționale, Seara lui Moș Crăciun (24.12), Carnaval (1.01), plimbare cu sania, participare la ritualul preparării porcului, în stil traditional, degustare de șorici proaspăt și pomana porcului, acces la locul de joacă (coș de baschet, masa ping pong, fotbal în zăpadă, badminton sau jocuri precum cărți, table, rummy, șah etc). Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], 0784.215.628/626

Delta Dunării în straie de sărbătoare

Cea mai bine conservată dintre deltele europene și a doua ca mărime, după aceea a Volgăi, Delta Dunării este o splendoare demnă de explorat pe îndelete, în orice anotimp. Acest colț de paradis ascunde atracții deosebite pe timp de iarnă. Peste 100 de specii de păsări pe care nu le poți vedea vara își fac veacul aici și pot fi observate printre rotocoale de ceață.

Gulliver Delta Resort Murighiol 4*  te întâmpină cu o surpriză de bun venit: țuică și tartine cu icre, iar petrecerea poate să înceapă! Participă la ritualul tăierii porcului pentru masa de sărbătoare, bucură-te de o țuică fiartă sau un vin fiert care te îmbie la povești și vizitează cele mai frumoase atracții din împrejurimi.

Black Friday Crăciun  în stil lipovenesc  – 25% discount

799 lei/pers/cazare în camera dublă (căsuță 4*)

  • 950 lei/pers/cazare în camera dublă  (corp central 4*)
  • 500 lei/pers supliment a treia persoană cazată în camera dublă.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet (cu respectarea normelor de siguranță anti-Covid), două gustari între mese, transport autocar București-Murighiol-București, acces gratuit la piscină, foc de tabără presărat cu povești, acces la locul de joacă, posibilitatea de a practica: fotbal în iarbă, badminton, tenis de masă, șah, table. darts, cărți de joc, rummy etc. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], 0784.215.628/626.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial