4 zodii care vor fi afectate puternic de echinocțiul de primăvară. Se pot întâmpla o mulțime de lucruri în perioada următoare!

Echinocțiul de primăvară este evenimentul care marchează începutul primăverii astronomice. În anul 2019, echinocțiul de primăvară se va produce pe 20 martie, la ora 23:58, iar acest eveniment va influența puternic 4 zodii. În următoarea perioadă se pot întâmpla o mulțime de lucruri!

Ce este echinocțiul de primăvară?

Echinocțiul de primăvară este momentul în care Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera australă a sferei cerești în cea boreală, potrivit astro-urseanu.ro. Acest lucru face ca ziua și noaptea să fie egale în orice loc de pe Pământ. Mai mult decât atât, începând cu această dată, durata zilei este în creștere, iar cea a nopții în scădere, fenomen care se produce până pe data de 21 iunie, atunci când are loc solstițiul de vară.

Echinocțiul de primăvară este văzut de specialiști ca un moment al schimbării, al echilibrului, dar și o perioadă favorabilă pentru noi începuturi.

4 zodii care vor fi afectate puternic de echinocțiul de primăvară

În 2019, echinocțiul de primăvară se produce în aceeași zi în care Soarele intră în zodia Berbecului, iar toate aceste evenimente vor avea un impact puternic asupra tuturor zodiilor. Cu toate acestea, 4 nativi vor observa schimbări importante în perioada ce urmează.

Astrologul Caitlin McGarry este de părere că echinocțiul de primăvară este un moment de speranță, de lumină și de schimbare, iar zodiile care vor fi influențate de acest eveniment sunt Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul.

Berbec

Având în vedere că Soarele intră în zodia Berbecului pe 20 martie, această zodie va fi favorizată în perioada imediat următoare. Acești nativi vor simți un impuls pozitiv, au șanse mari să înceapă proiecte noi și de succes, vor străluci, iar lucrurile se vor îndrepta în direcția potrivită.

Rac

Racii sunt cu un pas mai aproape de lucrul pentru care au muncit atât de mult. Își pot vedea visul devenit realitate, iar din punct de vedere profesional, aceștia pot obține o avansare sau un post important. Munca lor va fi apreciată și eforturile le vor fi răsplătite.

Balanță

Luna Plină în Balanță, care va avea loc pe 21 martie, în combinație cu echinocțiul de primăvară îi determină pe cei născuți în zodia Balanței să pună mai mult accent pe viața de cuplu și pe relațiile cu cei din jur. Vor simți nevoia să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, de familie și de partenerul de viață, potrivit bustle.com.

Capricorn

Capricornii sunt pregătiți pentru un nou început. Acești nativi sunt mai hotărâți ca niciodată să scape de energiile negative și de persoanele care stau în calea evoluției lor. Vor începe curățenia de primăvară, atât la propriu, cât și la figurat, lucru care îi va ajuta să se simtă mult mai bine și să privească spre viitor cu încredere.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 martie 2019

Zodiile care au de luat decizii importante în luna martie. Viața lor se va schimba radical

3 zodii care se îndrăgostesc în luna martie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop