Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 martie 2019

În săptămâna 18-24 martie 2019 vor avea loc două evenimente importante din punct de vedere astrologic care vor aduce o mulțime de lucruri noi pentru toate semnele zodiacale. Soarele va intra în zodia Berbecului, moment care marchează și Echinocțiul de primăvară. Începe o perioadă dinamică, activă, în care foarte multe persoane își vor regăsi voința pierdută și vor avea curajul de a aborda subiecte mai puțin confortabile. Al doilea eveniment important al săptămânii este legat de ziua de 21 martie, atunci când va avea loc Luna Plină în Balanță. 

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 martie 2019

Duminica, de la orele 18.00, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 18-24 martie 2019.

BERBEC

La început de săptămână, cei născuți în zodia Berbecului pot să fie luați de valul unor sentimente bune, frumoase. Cei tineri nu vor putea și nu vor accepta să se liniștească, vor să trăiască intens fiecare moment, nimic pentru alții, totul pentru ei. Femeile născute în zodia Berbecului trebuie să aibă grijă la limbaj și la felul în care se exprimă în perioada următoare și asta pentru că au tendința de a întrece măsura și nu vor face o impresie bună. Între 19-20 martie este un moment de hărnicie și de asumare a responsabilității la locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Pentru Tauri, săptămâna începe cu un moment de autoritate atunci când vine vorba despre activitățile casnice și se vor lăuda cu un anumit statut care îi plasează în familie pe poziția unui posibil șef. Conjuncția între Luna Negră și Venus în Vărsător este una nefericită ceea ce poate duce la apariția unor ipostaze jenante, neplăcute, enervante, costisitoare, supărătoare, mai ales pentru cei care au o funcție importantă și sunt vizibili în spațiu public. Unele persoane pot să fie atacate pe o chestiune ce ține de avere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Gemenii își doresc ca în această săptămână să fie importanți, să fie priviți ca niște lideri și să conducă orice discuție. Vor aborda cu dinamism și curaj orice probă dacă vor susține un examen teoretic sau practic. Activitățile casnice îi vor obosi la mijlocul săptămânii și vor avea sentimentul inutilității, ideea că indiferent de ce au făcut lucrurile în jurul lor nu s-au schimbat.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Racii vor mai mult și mai bine pentru ei în această săptămână, își doresc ca beneficiile să fie pe măsura muncii pe care au depus-o. De la jumătatea lunii aprilie, Jupiter intră în mișcare aparent retrogradă și se află în casa muncii, iar demersurile legate de acest sector se pot bloca, se pot amâna până la toamnă. Indicat ar fi să se facă acum toate modificările pe această direcție pentru a evita situațiile neplăcute. Între 19-20 martie se poate vorbi despre o lămurire interioară prin studiu, lectură sau confruntare de opinii cu oameni care știu foarte bine despre ce este vorba într-un anumit domeniu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

În săptămâna 18-24 martie nu sunt posibile împăcări, întâlniri la capătul cărora conflictele să se încheie. Trebuie luat în calcul factorul ghinion în evoluția unei anchete sau a unui proces. Pot avea loc tot felul de situații care destabilizează, enervează, complică, amână sau dau o notă și o lumină care nu este în favoarea acestor nativi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Săptămâna începe cu o provocare în planul sănătății pentru cei născuți în zodia Fecioarei. În plus, întreaga săptămână stă sub semnul unor ipostaze nefericite, indispoziții sau predispoziții spre mici accidente, întâmplări și dereglări organice care pot să aibă o bază materială sau o bază psihică. Psihicul le poate juca feste acestor nativi. Funcțiile cardiace, circulația periferică, circulația venoasă, fiziologia sistemului nervos periferic pot fi afectate și pot să dea stări neplăcute.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

 BALANȚĂ

Balanțele pot întâlni în intervalul 18-24 martie persoane cu rang, cu funcție, persoane importante, vedete sau persoane care îi impresionează. Balanțele se vor bucura că vor avea oportunitatea de a intra în contact cu astfel de persoane inteligente și există posibilitatea să primească din partea acestora sfaturi și informații utile. În plan sentimental, situația se degradează, întreaga săptămână planeta iubirii se află în conjuncție cu Luna Neagră și atunci sunt plăceri care sfârșesc prost, bucurii care se risipesc pe fondul dezamăgirii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Există o preocupare legată de casă, de bunuri materiale și tot ceea ce ține de parteneri, atât de cei din viața personală, cât și de partenerii de afaceri. Se pot naște dificultăți cu privire la separarea unor bunuri, preocuparea de fond este aceea de a opri niște situații dificile. Scorpionii vor fi interesați în săptămâna 18-24 martie și de felul în care evoluează o prietenie sau de modul în care pot face parte dintr-un grup.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se gândesc la ei și la viitor în această săptămână. Își vor evalua realizările pe care le-au avut până în prezent și se vor compara cu cei din jurul lor, încercând astfel să evolueze. Unii vor lua decizii importante, alții se vor lăsa cuprinși doar de o stare de entuziasm. Vor fi preocupați de modul în care sunt priviți de cei din jur. Este un moment al prudenței.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Pe 18 martie, Capricornii vor avea posibilitatea să se bucure de un câștig, să primească o sumă de bani sub forma unei burse, a unei sponsorizări. Ipostazele financiare sau materiale sunt mult peste așteptări în această săptămână, un motiv de bucurie pentru Capricorni. Cu toate acestea, acești nativi trebuie să fie atenți la cheltuieli pentru că se poate pierde un venit, o rezervă sau se poate pierde un avantaj la capitolul salarizare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se pot întâlni la început de săptămână cu persoane dificile și există riscul ca dialogul cu acestea să nu fie posibil. Aceste persoane pot să vină, să își spună punctul de vedere, să pună condiții, iar discuția să nu ajungă la un punct comun.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii vor începe săptămâna cu impresia că ceva rău se poate întâmpla, că stările pe care le au anunță un rău care este pe cale să se producă. Totul îi supără și ei nu își pot găsi calmul, echilibrul sau integrarea într-o formă de activitate care să fie mulțumitoare. Nimic nu le place, nimic nu le convine în această perioadă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură video

Citește și:

Zodiile care au de luat decizii importante în luna martie. Viața lor se va schimba radical

3 zodii care se îndrăgostesc în luna martie

3 zodii care vor străluci în luna martie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop