4 sfaturi inteligente pentru a spori securitatea casei tale

Acasă este locul în care crești o familie și creezi amintiri fericite alături de cei dragi. De aceea, îți dorești să-ți protejezi locuința de orice ar putea afecta siguranța și securitatea familiei tale. De la spargeri de case sau mașini, furturi, astfel de acțiuni pot fi prevenite prin câteva modalități simple care să sporească securitatea întregii proprietăți. Așadar, iată câteva sfaturi și soluții de securizare a locuinței tale.

  • Monitorizează-ți casa cu ajutorul camerelor de supraveghere

Atunci când pui siguranța pe primul loc, sistemele de supraveghere video sunt nelipsite. Ușor de instalat și de folosit, acestea monitorizează în timp real spațiile interioare sau exterioare. Ideal este să optezi pentru camere de supraveghere profesionale pentru a te bucura din plin de toate avantajele unui astfel de echipament. Descoperă oferta celor de la A2t.ro si asigură-te că investesti corect într-un sistem de supraveghere video.

Dacă locuiești la casă, spațiul de monitorizat este mai mare, astfel vei avea nevoie de camere instalate în anumite puncte strategice. Primul dintre acestea este chiar poarta, după care urmează principalele cai de acces în casă. Anumite zone importante din curte pot necesita și ele supraveghere video. Pentru apartamente, lucrurile stau mai simplu, fiind nevoie de monitorizare la intrare și în spațiul interior.

  • Instalează un sistem de securitate wireless

Un sistem inteligent de securitate pentru casă se conectează la rețeaua de Wireless, astfel încât tu să poți monitoriza și controla dispozitivele de securitate folosind smartphone-ul și o aplicație. La acest sistem se pot adăuga senzori de diferite tipuri, cum ar fi de mișcare, de fum, magnetici sau de inundație. Astfel, se pot conecta și cu anumite echipamente din casă, precum lumini, care pot fi controlate de la distanță.

Un sistem de securitate Wireless dispune de o tehnologie ultramodernă, fiind din ce în ce mai căutat de către proprietarii de case pentru a supraveghea și controla locuința. Deși pare foarte complex, este ușor de instalat și de utilizat și are prețuri accesibile.

  • Folosește o sonerie video sau un videointerfon

Soneriile video reprezintă o modalitate ușoară de a vedea cine se află la intrarea în casă. Aceste dispozitive se conectează la rețeaua de Wi-fi și vor trimite o alertă când cineva se apropie de ușa. Soneriile video sunt ideale pentru persoanele care stau la casă și vor să afle când un vizitator se apropie. Poți instala un model cu cablu sau un model cu alimentare pe baterii. Acesta din urmă se montează în doar câteva minute.

Pentru cei care stau la apartament și vor să controleze accesul în bloc, un videointerfon este soluția perfectă. Acesta oferă siguranță și confort prin posibilitatea de a vedea și de a auzi cine este la ușa blocului tău.

  • Investește într-o încuietoare inteligentă

Încuietorile inteligente pot fi închise și deschise folosind o aplicație mobilă și vor trimite o notificare atunci când cineva încuie sau descuie o ușa. Unele dintre acestea permit chiar crearea unor programe de acces permanente sau temporare pentru membrii familiei și prieteni, în anumite ore sau zile ale săptămânii.

O încuietoare inteligentă poate permite și integrarea cu alte dispozitive din casă, cum ar fi sonerii video, camere de supraveghere exterioare sau alarme de fum.

Prin urmare, configurarea unei locuințe sigure a devenit mai ușoară ca oricând. Datorită noilor tehnologii, sistemele inteligente de securitate sunt extrem de personalizabile și se pliază pe nevoile fiecăruia. Astfel, te poți bucura de liniște și protecție folosind camere de supraveghere, sonerii video, senzori de mișcare sau încuietori inteligente. 

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial