4 sfaturi esențiale pentru primul interviu de angajare

Primul interviu de angajare poate fi destul de înfricoșător. E primul tău pas oficial pe piața muncii și vrei să pășești cu dreptul, evident. Lasă anxietatea acasă și urmează aceste 4 sfaturi pentru un interviu de succes!

Acum șase ani mergeam la primul interviu de angajare. Mai lucrasem part-time, dar pentru cunoștințe sau clienți străini cu care nu mă întâlnisem niciodată. Cu toate că aveam această experiență de muncă în spate și cu toate că făcusem ani buni de public speaking și dezbateri în liceu și în facultate, aveam emoții.

Compania care m-a intervievat era la 20 de minute de casa mea, dar asta nu a schimbat faptul că am rugat-o pe mama mea să mă ducă până acolo cu mașina. Am ajuns mai devreme și ne-am învârtit pe toate străduțele ca să „învățăm zona' cu toate că o știam pe de rost deja. Adevărul e că amândouă aveam emoții. Primul pas în carieră al unui tânăr contează și trebuie făcut cum trebuie. E normal să fii și tu emoționat când vine momentul, dar important e să nu lași anxietatea să te cuprindă.

Iată care sunt pașii pe care i-am urmat la primul interviu, cât și cei pe care i-am învățat pe parcurs la următoarele întâlniri profesionale:

Citește continuarea pe www.cariera.ejobs.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera