4 motive pentru care să alegi o companie specializată atunci când îți amenajezi locuința

Te-ai hotărât să renovezi și acum visezi cu ochii deschiși la ziua când casa ta va fi gata, arătând exact așa cum ți-ai imaginat-o. Arhitectul a realizat deja un design pe gustul tău, care îți reflectă întocmai personalitatea și ideea ta de cămin.  Încântat de randare, abia aștepți rezultatul final care este extrem de important pentru tine. 

Ia în considerare că un astfel de proces implică o mulțime de decizii. Este vital să știi exact ce le ceri oamenilor contractați, dacă îți dorești o amenajare care să reziste în timp, fără intervenții ulterioare repetate. Proiectul tău de vis finalizat în condiții optime, fără cheltuieli extra, în timpul stabilit de la început, se întâmplă doar atunci când ai un partener de proiect care te susține pe toată perioada implementării. 

Alegerile pe care le faci în această etapă, de la materialele folosite, culori, finisaje sunt o investiție pe termen lung. Ai nevoie de produse de calitate, care să fie rezistente în timp, care să redea stilul tău propriu. 

În proiectul tău de amenajare apelează cu încredere la Color Smart, unic importator și distributor în România și Republica Moldova al brandurilor premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints. Fie că îți dorești un proiect la cheie sau ai nevoie doar de îndrumare pentru alegerea materialelor, echipa Color Smart îți vine în ajutor cu cele mai bune soluții. În portofoliul Color Smart  regăsești o gamă largă de servicii ce pot fi achiziționate, de la consultanță în alegerea culorii, texturii și finisajelor potrivite, consultanță în bugetare (estimarea și calcularea bugetului), suport tehnic pentru pregătirea vopselei, consiliere în șantier, precum și recomandări de specialiști cu care poți colabora – arhitecți, designeri, constructori, aplicatori.

O amenajare care te reprezintă, care-ți transformă spațiul în locul unde-ți petreci timpul cu plăcere trebuie făcută cu cap încă de la început. De aceea este important să ai în vedere următoarele aspecte: 

Stabilește-ți bugetul de la început

Orice investiție în amenajarea locuinței implică un buget, care de cele mai multe ori poate suferi modificări pe parcursul lucrărilor. Atunci când colaborezi cu o companie specializată lucrurile se schimbă. Consultanții Color Smart calculează cu exactitate bugetul necesar în funcție de produsele pe care le alegi, de dimensiunile locuinței, dar și de echipa de specialiști pe care ți-o recomandă pentru implementarea proiectului. 

Doar așa ai o viziune clară asupra investiției, fără să ai parte de surprize pe parcurs. 

Asigură-te că amenajarea ta de vis va dăinui mulți ani 

Amenajarea locuinței este o investiție de durată, de aceea tipurile de materiale folosite sunt esențiale. Specialiștii Color Smart recomandă doar produse premium, de calitate superioară, rezistente în timp, care își păstrează textura, culorile și finisajul intact ani de zile. Aceste tipuri de materiale oferă decorări mult mai durabile. În funcție de cât de mare este traficul și cât de persistentă este umiditatea, durata de viață a unui astfel de proiect este între 10 și 20 de ani.

Toate materialele comercializate de Color Smart sunt ecologice, realizate din var, pigmenți naturali și finisaje minerale care au un conținut scăzut de adezivi adăugați. Produsele sustenabile sunt certificate pentru reducerea formaldehidei,  nu conțin substanțe toxice precum tinaniu, VOC și au un efect pozitiv asupra mediului. În plus, cu ajutorul acestor finisaje realizezi un design unic în materie de culori și texturi. 

Alege-ți echipa de meseriași potrivită 

În actualul context, când este tot mai dificil să găsești speciliști potriviți, care să se ridice la așteptările tale, apelează cu încredere la echipa Color Smart. Compania investește în permanență în formarea aplicatorilor, în cadrul propriei școli – Academia Novacolor. Astfel, specialiștii Color Smart au o bază largă de cunoștințe, sunt la curent cu cele mai noi tehnici de aplicare. În plus, în funcție de produsele pe care le alegi Color Smart îți poate recomanda cei mai buni maeștrii, experți pe fiecare tip de finisaj, astfel încât proiectul tău de amenajare să iasă așa cum îți dorești. 

Bucură-te de un proiect excelent efectuat

Amenajarea de vis a casei tale înseamnă energie, timp și bani investiți. Încă de la început aștepți cu nerăbdare să o vezi finalizată, așa cum  ți-ai imaginat. 

De aceea este important îți alegi un partener cu experiență, care a concretizat mii de proiecte de-a lungul anilor. 

Cu experții Color Smart ai siguranța că  produsele premium din portofoliul companiei vor fi executate exact așa cum ți-ai dorit, la standardele de calitate promise. 

În același timp, beneficiezi de recomadări în materie de specialiști renumiți din domeniu – arhitecți și designeri și de aplicatori acreditați să lucreze cu aceste vopsele. Color Smart se concentrează să îți ofere cât mai multe instrumente ca să-ți materializezi spațiul de vis conform preferințelor, dorințelor și mofturilor. De aceea Color Smart vine cu soluții personalizate pentru a-ți pune amprenta personală în proiectul tău. 

Final

Dacă vrei să beneficiezi de cele mai bune idei, să îmbini utilul cu un decor impresionant, să creezi un spațiu unde să te relaxezi, și să nu trebuiască să refaci designul în fiecare an, este bine să apelezi la sfaturile specialiștilor, care vor găsi cele mai bune soluții pentru tine, în funcție de dorințele tale.

Împreună cu un consultant Color Smart vei stabili încă de la început bugete clare, vei primi un plan de lucrări cu obiective precise, măsurabile. Aplicarea acestor materiale de top se poate realiza doar de către meșteri extrem de calificați. Colaboratorii Color Smart te vor informa de etapele proiectului și de calitatea lucrărilor făcute.

Dacă procedezi așa îți vei maximiza șansele să obții rezultatul dorit cu minimul de refaceri, reparații sau compromisuri neplăcute. Apelează cu încredere la consultanții Color Smartcare te poate ghida în acest proces, înainte de a demara proiectul.

 Bucură-te de casa ta de vis mulți ani înainte!

Compania românească Color Smart, cu o experiență de peste 17 ani, este aproape de tine prin locații proprii în București, Constanța și Timișoara, iar prin rețeau de distribuitori la nivel național în: Cluj, Oradea, Craiova, Arad, Sibiu, Alba-Iulia, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Brașov, Galați-Brăila. 

În curând va fi aproape de tine și în alte zone importante ale țării precum Buzău,  Suceava- Botoșani, Iași, Hunedoara, Târgu-Jiu și Petroșani.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial