4 moduri inedite de petrecere a Revelionului la Viena

4 moduri inedite de petrecere a Revelionului la Viena

viennas-giant-ferris-wheel-during-new-year(1)

De Anul Nou, Fosta capitală imperială se transformă într-un imens party zone, unde distracția este garantată și focurile de artificii îți indică unde sunt „punctele fierbinți', precum Heldenplatz și Praterul.

Dacă vrei să petreci un Revelion total diferit față de cele de până acum, iată câteva sugestii inedite:

La înălțime

O vorbă bătrânească spune: „Dacă nu te-ai dat niciodata in Roata Mare, de fapt n-ai fost cu adevărat la Viena!'. Urcă-te în Roată și întâmpină Anul Nou într-un mod romantic, în gondola de unde vezi orașul de la înălțime.

În noaptea de 31 decembrie, programul de funcționare al simbolului Vienei este de la 10 a.m. până la 2 a.m., iar pe 1 ianuarie, de la 10 dimineața la 10 seara.

… într-un tren luxos

Întâmpină Noul Anla bordul trenului de lux Majestic Imperator, o copie fidelă a trenului imperial al lui Franz Joseph.

Trenul te va plimba prin și în jurul Vienei, vei lua parte la o cină de gală, cu câteva feluri de mâncare rafinate și gustoase, în acordurile discrete de muzică live. Ținuta de gală este obligatorie.

Cu puțin înainte de miezul nopții, trenul se oprește pe podul de peste Dunăre pentru a-ți oferi cea mai bună priveliște a focurilor de artificii.

Evenimentul începe pe 31 decembrie la ora 7:45 p.m., în gara Franz-Josefs-Bahnhof. Trenul pleacă la 8:15 p.m. și revine în gară la 2:45 a.m.

… sau la bordul unui vapor, pe Dunăre, valsând pe acordurile Valurilor Dunării! Ai de ales între MS Admiral Tegetthoff sau MS Prinz Eugen, nave de lux, cu bufet somptuos, muzică live, distracție și gustări dimineața.

Îmbarcarea se face la ora 7 p.m. la Reichsbrücke in Vienna, vasul pleacă la ora opt și revine la țărm după miezul nopții, dar petrecerea durează până la trei dimineața.

Prețul este de circa 150 de euro/persoană și include plimbarea pe Dunăre, șampanie, bufet de gală, gustări și muzică live.

… sub palmieri

O cină exclusivistă de Anul Nou, cu specialități culinare, la Casa Palmierului din grădinila Palatului Imperial.

Petrecerea începe la ora 7 p.m.; valsuri, opriveliște superbă de pe terasă, de unde poți admira focurile de artificii, și petrecerea cu DJ. Prețul este de 138 de euro de persoană și include șampania.

Autor: Cătălina Alberti

 Ofertă Revelion 2014 la Viena

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta