4 idei de ținute de ocazie pentru tine și fetița ta

 Hainele asortate mamă – fiică sunt una dintre cele mai grozave idei. Trendul acesta a prins atât de bine, încât a fost preluat de toți membrii familiilor, care au ales să se îmbrace la fel în unele ocazii deosebite. Cel mai bun exemplu este puloverul cu modele tradiționale pentru sărbătorile de iarnă, atât de des întâlnit în filmele dedicate. 

Ținutele pentru ocazii pentru mamă fiică au și ele farmecul lor, subliniind legătura solidă dintre generații, mesajul transmis fiind mult mai profund decât impactul vizual plăcut. Dacă ai fost recent la mall există șanse foarte mari să fi văzut ofertele de rochii pentru mame și fiice de orice vârstă, rochii care arată asemănător, având detalii distinctive: același material, același model la fustă, detaliile din partea de sus, etc. 

Nu trebuie decât să arunci o privire și la rochiile de ocazie MonBebe ca să înțelegi de ce mămicile profită de cei câțiva ani pe care îi au la dispoziție, până când fiicele lor vor crește și vor începe să își impună propriul stil, ca să creeze o joacă amuzantă. Este o alegere ca nu doar că va crea amintiri memorabile, dar le va oferi celor mici o influență bună în ceea ce privește propria identitate și stilul vestimestimentar. 

  1. Rochii albe din dantelă

Pentru un eveniment cu adevărat deosebit, când părinții aleg să facă nunta atunci când fetița lor are deja câțiva anișori, alegerea unor rochii mamă și fiică este o idee minunată. Este evident că cea mică va fi personajul principal în evenimentul dedicat părinților ei și nici nu poate fi vorba de rochiță care să nu fie la fel ca a miresei.

    2. Rochii din tul bej cu buline negre, mate

Este un material foarte actual, iar atunci când se optează pentru o căptușeală bej, efectul este cu adevărat senzațional. Modelele alese nu trebuie să fie neapărat identice, deoarece legătura dintre rochii este făcută de materialul respectiv. Pentru mamă recomandăm o rochie cu corset fustă lungă și largă, iar pentru cea mică o rochiță adecvată vârstei, care să exprime inocență. Un model simplu în partea de sus și o fustă creață, până la genunchi este alegerea ideală. 

    3. Rochie din două tipuri de materiale

Reprezintă o combinație veselă, una dintre opțiuni poate include un material vișiniu, cu paiete, pentru partea de sus și un o dantelă grea, cu broderie 3D pentru partea de jos. Se poate alege un model de rochie simplu, deoarece dantela 3D nu are nevoie de niciun artificiu de croitorie pentru a fi scoasă în evidență. În partea de sus, rochia poate fi la rândul ei simplă, cu guler rotund la baza gâtului și mâneci strâmte până la cot. Acest model poate fi realizat identic atât pentru mamă cât și pentru fiică, lungimea fustei până la genunchi fiind ideală în ambele cazuri. 

    4. Rochii lungi bleu din tafta

Taftaua este un material prețios, care se pretează pentru ocazii speciale deosebite. Deoarece vorbim despre rochii-mamă fiică, este ideală o culoarea adecvată pentru amândouă. Bleu este o alegere interesantă, deoarece împrumută din strălucirea gheții și eleganța mării. În funcție de model, taftaua este foarte versatilă, putând exprima diverse personalități diferite. În cazul nostru, ne-am gândit la o rochie inspirată de la Cenușăreasa, un personaj celebru și iubit de toate fetițele. În partea de sus, rochia va fi strânsă pe corp, cu mâneci scurte și bufante. În partea de jos fusta este croită dublu cloș, având o amploare deosebită, care exprimă multă eleganță. Ideal ar fi ca fusta să fie lungă până în pământ, pentru un efect de impact, dar nu trebuie să uităm că, în funcție de vârsta fetiței, acest detaliu poate fi deranjant la mers. În funcție și de dorința ei, se poate alege o lungime cu o palmă deasupra gleznei. 

Sursa foto: https://www.piqsels.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial