4 avantaje ale achiziționării de computere refurbished pentru afacerea ta

Computerele au devenit o unealtă indispensabilă în orice tip de afacere datorită multiplelor funcții pe care le îndeplinesc: în cercetare de piață, producție, marketing, stocare de date etc. Cu toate acestea, costurile de achiziție ale unor PC-uri noi performante pot fi suportate cu mai multă dificultate de către afacerile mici sau la început de drum. De aceea, poate fi o idee bună să optezi pentru calculatoare recondiționate.

Iată câteva motive pentru care achiziționarea de PC-uri refurbished îți poate ajuta afacerea:

1. Mai economice decât modelele noi

În ziua de azi, nu mai este un lucru neobișnuit ca marile companii de tehnologie să lanseze modele noi de PC într-un ritm foarte rapid. Așadar, ultimul model de calculator pe care l-ai achiziționat, după câteva luni este posibil să fie devansat de apariția altor modele îmbunătățite. Din fericire, calculatoarele recondiționate se pot încadra la categoria produselor IT noi, iar marele avantaj este diferența de preț dintre cele două unități cu caracteristici similare. Acest lucru îți poate economisi o mulțime de bani, mai ales dacă va trebui să cumperi mai multe unități PC pentru angajați.

2. Performanță mai bună

Atunci când cumperi un PC sau un laptop nou, acesta nu a fost supus unor teste riguroase de verificare pentru a-i evalua performanța. De aceea, există posibilitatea ca noile calculatoare să vină cu probleme care nu au fost sesizate de producători și echipa de testare, din cauza producerii în masă a acestora. Computerele refurbished trebuie testate înainte de a fi vândute, tocmai pentru ca proprietarii magazinelor să se asigure că unitățile vor funcționa într-un mod foarte satisfăcător. Fiecare unitate pc refurbished va fi evaluată și recondiționată cu meticulozitate de către experți în industria IT.

3. Investiția ta va fi protejată de o garanție

Chiar dacă nu ai optat pentru un calculator nou, acest fapt nu îți anulează dreptul ca și consumator de a beneficia de garanție care te poate salva din multe situații neplăcute. Majoritatea magazinelor care oferă calculatoare refurbished sau second hand oferă cumpărătorilor un act de garanție cu valabilitatea de minimum 1 an. Acest act îți garantează faptul că producătorii s-au asigurat de buna funcționare a unităților și că își asumă responsabilitatea de a schimba, repara sau returna investiția în situația în care plângerile legate de unitățile vândute nu pot fi soluționate.

4. Opțiuni mai prietenoase cu mediul

Este foarte important ca afacerea ta să își desfășoare activitatea într-un mod care nu afectează natura și sănătatea celor din jur. De multe ori, se poate întâmpla ca PC-urile produse în masă să fie aruncate dacă nu au trecut testele de calitate. Totodată, dacă un client se răzgândește cu privire la achiziția sa, odată returnate, produsele nu se mai consideră a fi noi. De aceea, utilizarea unor computere recondiționate care au același set de caracteristici și parametri optimi de funcționare cu cele ale unui computer nou este o alegere responsabilă pentru mediul înconjurător. Dacă ești în căutarea unui PC refurbished, poți găsi numeroase modele pe site-ul celor de la Interlink, la un raport calitate-preț mai mult decât satisfăcător. 

Așadar, dacă afacerea ta caută să-și modernizeze infrastructura IT sau dorești computere performante pentru noii tăi angajați, PC-urile refurbished sunt o opțiune economică, a cărei calitate este demonstrată de experți în domeniul tehnologiei.

Sursă foto: pexels.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial