Iată cum arată cea mai scumpă geantă din lume. Costă cât 46 de garsoniere din București

Cea mai scumpa geanta din lumeSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Pozele cu această geantă au făcut înconjurul internetului. După cum arată și la ce preț a fost evaluată, este mai mult o bijuterie decât o mică poșetuță în formă de inimioară… În caz că ai ratat-o, iată cum arată cea mai scumpă geantă din lume. Costă cât 46 de garsoniere din București. Prețul ei este de 3,8 milioane de dolari, 2,8 milioane de euro, 2,34 milioane de lire sterline.

Ce femeie nu-și dorește o geantă stilată și de cea mai bună calitate? Care să-i completeze într-un mod excepțional ținutele punându-le în valoare?! Pornind de la premisa că femeile își doresc lucruri exclusiviste, genți frumoase și diamante, artizanii unei case de bijuterii din Emirate au creat Geanta Genților, o minune pe care trebuie doar s-o admiri… Au denumit-o Geanta cu diamante a celor 1001 de nopți, parafrazând poveștile nesfârșite ale Sheherezadei care au captivat lumea prin îndrăzneală, imaginație și pasiune.

Pentru nemaipomenita creație, Casa Mouawad, a primit imediat recunoașterea oficială în Guinness World Records drept cea mai valoroasă geantă din lume. În formă de inimă, realizată manual din aur de 18 carate, geanta-bijuterie încorporează 4.517 diamante, 105 galbene, 56 roz și 4356 incolore,  având o greutate totală de 381,92 carate. Zece meșteșugari au lucrat timp de patru luni și au lucrat timp de 1.100 de ore pentru a crea această minune.

foto: Hepta

Citește și:

Fusta lungă vaporoasă – o piesă esențială în garderoba verii

10 piese vestimentare care nu se mai poartă în 2018

Modelul de rochie în stilul anilor 50

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro