3 sfaturi pentru a reaprinde scânteia în dormitor

„Mă doare capul' sau „sunt prea obosit în seara asta' sunt vorbe pe care majoritatea partenerilor dintr-un cuplu le vor auzi cel puțin o dată în viața atunci când vor să inițieze o sesiune de dragoste. Și e perfect normal ca partenerul sau partenera să nu aibă mereu chef de sex. Ce te faci totuși când, din varii motive, aceste vorbe devin un refren pe care-l auzi în mod obsesiv de la o vreme? Cel mai probabil a intervenit rutina inclusiv în dormitor, așadar aveți nevoie să aprindeți flacăra dorinței din nou. Iată cum să obțineți scânteia necesară! 

Identificați cauza

Nemulțumirile de natură sexuală își găsesc de multe ori cauza în cadrul discuțiilor uzuale dintre parteneri, doar că de cele mai multe ori nu le putem descifra. Tocmai de aceea comunicarea este atât de importantă în cuplu, cu condiția ca ea să fie deschisă și autentică. 

Poate că partenera ta se simte copleșită de treburile pe care le are de făcut în casă, dar nu îndrăznește să-ți ceară ajutorul. Fiind prea obosită, seara sexul este ultimul lucru de care mai este în stare.

Pe de altă parte, poate că partenerul tău are probleme cu potența în ultima vreme și se teme că un episod sexual nesatisfăcător te va face să nu-l mai dorești. 

Cheia tuturor problemelor nu se află în acest caz în dormitor, ci în cadrul unei discuții oneste în care amândoi să veniți cu soluții. El ar putea să ajute mai mult în casă, iar ea ar putea să-i sugere discret că există soluții naturale pentru o erecție slabă și nu are de ce să se rușineze. 

Îngrijiți-vă mai mult 

Ideea că partenerul/partenera mă iubește oricum este nocivă și poate duce rapid la pierderea pasiunii în cuplu. Mai ales dacă sunteți de mult timp împreună veți începe să vă luați de-a gata și nu veți mai depune efort pentru a arată bine în primul rând pentru voi și mai apoi pentru partener. 

„Cine mă iubește, mă iubește așa cum sunt!' – perfect adevărat, dar oare mai este el/ea atras/ă de tine? Atunci când oamenii sunt prea siguri de relație și de devotamentul celuilalt, încep să nu mai depună la fel de mult efort pentru atragerea și recucerirea partenerului/partenerei. Secretul cuplurilor care rămân împreună mult timp și se bucură în continuare de sex de calitate este menținerea dorinței prin păstrarea atractivității. 

Încercați lucruri noi 

Cea mai bună metodă pentru a scăpa de monotonia din dormitor va fi să încercați mereu lucruri noi. Iată o listă cu sugestii: 

  • Acordați mai multă importanță preludiului, inclusiv cel care se petrece în afara dormitorului;
  • Creați împreună și puneți în practică fantezii sexuale cu jocurile de rol sau costume;
  • Recurgeți la sexting sau sex la telefon drept preludiu;
  • Faceți mai multe lucruri împreună și în afara dormitorului;
  • Faceți sex în locuri noi și în poziții noi;
  • Organizați pe rând întâlniri surpriză pentru partener/ă:

Aplicați strategiile de mai sus și scânteia mult dorită nu va întârzia să apară! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial