3 sfaturi despre cum să alegi o geantă de mână pentru uz zilnic

Cum aleg cea mai bună geantă pentru uzul zilnic? Având în vedere că prețul acestor genți de damă a crescut vertiginos în ultimii ani, este și mai important să alegi geanta potrivită pentru uzul zilnic. Deși nu credem că este deloc necesar să plătești zeci de sute de lei pentru o geantă specială, de designer, trebuie să decizi dacă vrei o declarație de modă sau o piesă practică de echipament de transport.

Desigur, majoritatea dintre noi preferă o combinație de modă, confort și practicitate. Așadar, iată câteva întrebări pe care să ți le pui, înainte de a porni la vânătoare de genți de damă noi.

Cel mai bun material pentru geantă de mână

Da, acum trebuie să te decizi dacă vrei piele naturală sau un înlocuitor din piele artificială. Multe persoane se opun acum purtării pielii adevărate, deoarece aceasta este făcută din piele de animal folosită pentru a produce un articol vestimentar, o geantă sau pantofi. Fiecare persoană va decide pentru sine dacă are vreo obiecție în acest sens. Ceea ce putem spune cu siguranță este că pielea este foarte grea de purtat, chiar și atunci când este vorba despre genți de damă goale, așa că, dacă mergi mult pe jos și nu vrei să ai o greutate mare atârnând pe umăr, evită gențile din piele.

Materialele sintetice sunt mult mai ușoare și variază enorm în ceea ce privește calitatea și dacă arată într-adevăr ca pielea. Există câteva genți de damă de mână din imitație de piele foarte bune, dacă îți faci timp să le cauți. Iar dacă locuiești într-un climat cald, ai posibilitatea de a alege între țesătură de pânză, rafie, paie, bambus și o mulțime de alte ia pentru o geantă de mână de zi cu zi. Atunci când alegi dintre aceste materiale ușoare, luați în considerare durabilitatea și dacă este posibil să reziste în condiții bune sau dacă vrei doar un aspect la modă care să dureze un sezon sau două.

Scopul genții

Gândește-te la viața ta și la ce fel de tratament va avea parte geanta ta de mână. De exemplu, dacă mergi cu mașina la serviciu, nu vei merge prea mult pe jos purtând geanta de mână, așa că nu trebuie să fie ușoară. Dar dacă mergi pe jos sau folosești transportul public, ar trebui să te asiguri că geanta de mână este confortabilă pentru a o purta și are o închidere bună și puternică, pentru a împiedica oamenii să se scufunde în ea într-un metrou aglomerat sau pe peronul gării!

Dacă faci multe cumpărături pentru familie, probabil că vei obține cel mai mult confort și practicitate de la o geantă de umăr, care îți lasă mâinile complet libere pentru a face cumpărături și pentru a păstra controlul asupra copiilor mici. Dacă lucrezi într-un birou corporativ sau aspiri la un loc de muncă mai bun, ar putea fi o idee bună să optezi pentru o geantă mare, de înaltă calitate, care poate găzdui un laptop și documente de lucru, precum și lucrurile personale. Dacă nu porți cu tine o mulțime de obiecte personale, te poți descurca cu o geantă Guess mai mică, care să poată găzdui telefonul și câteva lucruri necesare.

Ce formă sau mărime are geanta de mână

Indiferent de moda actuală, multe femei preferă o geantă de mână care să le completeze forma corpului și stilul vestimentar propriu.  Dacă ținutele tale de zi cu zi sunt formale, atunci va trebui să le asortezi cu o geantă de mână structurată și de bună calitate. Dar dacă ești o iubitoare de pantaloni de trening, atunci o geantă de mână neglijentă, moale și destructurată se va potrivi de minune.

Și există câteva reguli care te ajută să eviți să arăți disproporționat față de geanta ta. De exemplu, femeile scunde ar trebui să evite gențile de dama supradimensionate, deoarece acest lucru nu va face decât să te facă să pari mai mică. Și, în aceeași măsură, femeile înalte sau mari nu arată bine cu o geantă mică, care le face să pară mai mari. În general, caută o formă care este opusă formei corpului tău. Așadar, dacă ești mică și cu forme rotunjite, poartă o geantă structurată, cu linii drepte. Iar dacă ești slabă, o geantă rotunjită, în formă de gondolă, va adăuga impresia de mai multe forme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial