3 pași pentru un ten impecabil, chiar și fără fond de ten

Vara aceasta lasă-ți tenul să respire! Renunță la fondul de ten și bucură-te de un ten impecabil, care strălucește de sănătate!

Sezonul acesta fondul de ten devine un produs de make-up opțional! Se poartă machiajele nude, translucide, în care accentul cade pe o piele sănătoasă, luminoasă, fără probleme. E timpul să îi acorzi un plus de atenție pielii tale și să te bucuri de frumusețea ei naturală.

Uite cum poți face asta în doar 3 pași!

  1. Curățarea e obligatorie

Fie că te machiezi, fie că preferi tenul cât mai natural, e important să-ți cureți pielea cel puțin o dată pe zi, cu un produs eficient, care să înlăture toate impuritățile.

Apa micelară este unul dintre produsele care nu ar trebui să-ți lipsească din trusa cu produse de îngrijire, pentru că este potrivită atât tenului mixt, cât și celui gras sau sensibil. Ea acționează, de fapt, ca un magnet – atrage impuritățile, machiajul și sebumul – și lasă pielea curată, strălucitoare, suplă.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
  1. Investește într-un produs multifuncțional

În loc să acoperi problemele tenului cu fond de ten, acționează pentru a le diminua! Încearcă un produs multifuncțional, care să îți curețe pielea, să o exfolieze delicat și să te ajute să preîntâmpini apariția altor neplăceri pe viitor.

Unele produse multifuncționale de îngrijire au chiar acțiune triplă – pot fi folosite atât pentru curățare, cât și ca scrub sau mască. Astfel, nu va mai trebui să investești în produse separate, dar vei avea toate beneficiile acestora, într-un singur produs de îngrijire.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
  1. Acceptă-ți micile imperfecțiuni

Să renunți la fondul de ten nu e ușor, mai ales dacă ai folosit un produs pentru acoperire ani la rând. Și nici nu e obligatoriu, dacă nu te simți confortabil fără el. Dar dacă îți vei îngriji cu mai multă atenție pielea, nu vei mai avea nevoie de o acoperire atât de mare.

Poți avea un ten strălucitor și fără fond de ten! Optează mai degrabă pentru un BB Cream care să-ți uniformizeze nuanța tenului, să-ți ofere luminozitate și hidratare, dar în același timp și protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Sezonul aceasta învață să-ți accepți micile imperfecțiuni și să te bucuri de frumusețea naturală a pielii tale! Încrederea în tine te face mai sexy! Descoperă și mai multe trucuri de îngrijire, AICI.
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete