3 IDEI de activități pline de adrenalină în București

Nu trebuie să părăsești orașul atunci când vrei să faci o activitate inedită. 

Există multe activitati Bucuresti pline de adrenalină pe care le poți face atunci când vrei să încerci ceva nou, dar nu ai timp de o escapadă în afara orașului.

În plus, atunci când ești în căutarea unui cadou, poate că ar fi o idee mai bună să oferi o experiență în sine, mai de grabă decât un cadou material. O experiență vă va ajuta pe tine și pe cel căruia i-o dăruiești să vă creați amintiri frumoase, și va fi cu siguranță mai greu de uitat decât un obiect fizic, care este înlocuit în timp.

Karting

Indiferent de vârstă, o pistă de karting reprezintă locul unde te poți distra alături de cei dragi, într-o experiență încărcată de adrenalină, dar lipsită de pericole în același timp. Există piste outdoor, construite pe o suprafață de 20.600 mp unde te poți întrece într-o zi cu vreme frumoasă, dar și karting indoor, o oază urbană pentru pasionații de viteză.

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru el, un voucher la karting pentru amândoi este o alegere inedită de care se va bucura cu siguranță. Chiar dacă nu ai permis, vei putea să te distrezi la volanul unui kart și vei putea să dai câteva ture de circuit în viteză.

Zbor cu balonul cu aer cald

Dacă ai văzut imagini frumoase cu baloane cu aer cald din Capadoccia, avem o veste bună pentru tine: poți avea parte de această experiență romantică în apropierea Bucureștiului. Zborurile au loc dimineața până în ora 7 sau seara, la apus în general.

Zborul în sine durează o oră, dar trebuie să te pregătești pentru o activitate de câteva ore, deoarece întreaga acțiune durează câteva ore, cu pregătirea inițială, umflarea balonului , aterizarea și întoarcerea la locul decolării în urma aterizării.

Testează o mașină de raliu

Împătimiții vitezei și amatorii de senzații tari pot experimenta un tur cu mașina de raliu a lui Titi Aur. Este sigur, deoarece experiența are loc pe circuit, cu un brief de securitate incipient, urmând ca mai apoi să experimentezi răsturnarea la 90 și 180 de grade într-un simulator și vei conduce o mașină cu două volane și una cu roți libere.

Vei fii instruit de profesioniști, deoarece echipa de traineri, piloți și copiloți de la academia lui Titi Aur este formată din sportivi activi sau retrași din campionatele de motosport. Desigur, experiența este destinată șoferilor, așa că va trebui să prezinți un permis de conducere valabil.

Aceste idei îți vor încărca weekendurile de adrenalină și vor sparge rutina cu siguranță. Este indicat, în general, să ai parte de experiențe noi mereu și să încerci senzații unice. Acest experiențe se vor transforma în amintiri la care te vei gândi cu drag și vei avea cu siguranță ce să povestești în urma lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial