3 cărți thriller noi pe care le poți citi în așteptarea verii

Sursa foto: Freepik

Îți plac cărțile thriller și nu știi ce să mai alegi pentru biblioteca ta? În acest caz, avem câteva propuneri pentru tine! Îți recomandăm trei volume pe care le poți comanda de la BOOKZONE și pe care le poți citi în așteptarea verii. 

Fata din înregistrare, de Javier Castillo este o carte de succes care a inspirat serialul cu același nume. Acțiunea se petrece în anul 1998, la New York. În timpul Paradei de Ziua Recunoștinței, Kiera Templeton, de numai trei ani dispare în mulțime. Câteva ore mai târziu, cineva găsește geaca fetiței alături de codițele sale tăiate. O studentă la jurnalism se simte atrasă de acest caz și inițiază o investigație în paralel cu poliția, știind că în timp, resursele și atenția îndreptate spre un caz scad. Anii trec, iar în anul 2003, chiar când Kiera ar fi împlinit opt ani, părinții ei primesc o casetă VHS cu o înregistrare ce o arată pe Kiera jucându-se într-o cameră. Astfel, interesul pentru caz se reaprinde, iar studenta la jurnalism, acum o jurnalistă de succes începe să descopere detalii șocante nu doar despre caz, cât și despre ea. Fata din înregistrare este un thriller trepidant, un roman psihologic pe care nu vei dori să îl lași din mână până nu vei afla ce s-a întâmplat cu adevărat. 

Daisy Darker, de Alice Feeney este o altă carte ce te va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Alice Feeney este cunoscută drept regina suspansului în lumea literaturii contemporane, așa că sigur îți va plăcea. Protagoniști sunt membrii familiei Darker, care se reunesc pentru a sărbători ziua de naștere a bunicii în casa ei gotică, de pe o insulă stâncoasă. Când fluxul va veni, toți vor fi izolați pentru o noapte. Cei din casă ascund secrete, iar pentru că acțiunea nu putea fi atât de simplă, la miezul nopții bunica este găsită moartă. Apoi, o oră mai târziu, este descoperit un alt cadavru. Astfel, oamenii rămași în viață trebuie să dezlege misterul și să își înfrunte greșelile, înainte ca secretele să le fie dezvăluite. 

Dacă nu te-am convins până acum cu aceste carti thriller, ți-o prezentăm și pe a treia: De mână cu moartea, de Ottessa Moshfegh. Protagonista cărții, Vesta, se plimba printr-o pădure izolată, alături de câinele ei, când a descoperit un bilet scris de mână și fixat cu niște pietre. Biletul era extrem de ciudat: „Se numea Magda. Nimeni nu va ști vreodată cine a ucis-o. N-am făcut-o eu. Aici este trupul ei neînsuflețit. Mai ciudat era și faptul că acolo nu se afla niciun cadavru, iar Vesta nu știa ce să facă, mai ales că era nou-venită aici și nu cunoștea pe nimeni. Începe să investigheze pe cont propriu și nu durează mult până când misterul începe să se risipească. Această carte este un amestec de suspans, teroare și umor negru. De asemenea, este și un fel de lecție pentru fiecare, deoarece ne invită să reflectăm asupra modului în care unele povești ne fac orbi la adevăr. 

Sperăm că vei alege măcar una dintre aceste cărți! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial