2 cărți noi de la BOOKZONE: Mitul normalității și Un joc al sorții

Îți dorești să citești cărți noi și nu știi ce să alegi? BOOKZONE îți vine în ajutor și îți prezintă două titluri de excepție. Sunt total diferite din punct de vedere al subiectelor abordate, dar cu siguranță o să îți placă măcar unul dintre aceste titluri pe care le poți comanda la un preț special. 

Una dintre cele mai așteptate lansări de carte ale acestui an este Mitul normalității, de Gabor Mate și Daniel Mate, fiul său. Celebrul medic canadian, de origine maghiară, reușește prin fiecare carte să ajute milioane de oameni din întreaga lume. Abordarea sa este diferită față de tot ce știai până acum. Gabor Mate vede pacientul ca pe un întreg, însemnând că ia în calcul și starea sa psihică și trecutul, pe care le corelează cu afecțiunile din prezent. 

De-a lungul celor peste 40 de ani de carieră, Gabor Mate a studiat influența traumelor din copilărie și de la vârsta adultă, cât și a stresului asupra stării de sănătate a unui om. Astfel, a concluzionat că dependențele sunt cauzate de traumele din copilărie, iar marea majoritate a bolilor cronice sunt favorizate de stilul de viață stresant și mult prea agitat din prezent. 

Cel mai recent titlu al lui Gabor Mate, Cartea Mitul Normalitatii, scrisă în colaborare cu fiul său, Daniel Mate, prezintă felul în care societatea consideră normale anumite afecțiuni și modul în care medicina, în ciuda evoluției fulminante, nu reușește să vadă pacienții ca pe un întreg. Gabor Mate consideră că este necesar să se ia în considerare și starea mentală a fiecărei persoane, pentru a înțelege mai bine ce a stat la baza declanșării unei afecțiuni și pentru ca tratamentul să fie unul personalizat și cu mai multe șanse de reușită. 

A doua carte pe care o poți comanda de la BOOKZONE, din categoria noutăților este Un joc al sortii, Seria Saga lui Hades Vol.1, de Scarlett St. Clair. Această carte, primul volum dintr-o nouă serie, are legătură cu Seria Hades X Persefona, mai exact este acțiunea relatată din perspectiva lui Hades. Cele două serii prezintă povestea dintre două zeități grecești: Persefona, Zeița Primăverii și Hades, Zeul Morții. Cei doi au coborât din lumea zeilor și trăiesc pe Pământ. Hades și-a construit un imperiu al cluburilor de noapte și jocuri de noroc, iar Persefona este studentă la jurnalism. 

Cei doi aveau viețile așa cum își doreau, până când Soarta i-a ales drept soți. Numai că Persefona sfidează soarta și este hotărâtă să îl dea în vileag pe Hades pentru cruzimea de care dă dovadă. Hades încearcă să îi demonstreze Persefonei că tot ceea ce crede despre el este greșit, însă eforturile lui par în zadar. Cu toate acestea, Hades este dispus să facă totul pentru povestea lui de dragoste, chiar și să sfideze Soarta. 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu aceste două cărți, nu uita că le poți comanda de la BOOKZONE la un preț excelent și cu livrare rapidă. 

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial