2 aprilie, Ziua Internationala pentru Constientizarea Autismului

Ziua Internationala pentru Constientizarea Autismului
In cadrul campaniei, in data de 1 aprilie, ora 10.00, la Casa de Cultura „Mihai Ursachi' din Copou, organizatorii campaniei invita copiii si tinerii sa fie alaturi de copiii cu autism.

Campania Asociatiei Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism a inceput in anul 2009, a continuat in 2010 si aspira sa devina o traditie in comunitatea locala.

In fiecare campanie, asociatia a avut alaturi oameni dragi, oameni care au inteles importanta implicarii in aceasta problematica, precum Crisitna Nichita care s-a implicat inca de la inceput.

In fiecare an, Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism si-a propus ca aceste campanii sa cuprinda doua evenimente. Unul de constientizare a celor de langa noi, prin actiuni desfasurate in strada, impreuna cu elevii scolilor de masa, studentilor, care sa interactioneze cu copiii cu autism si o latura caritabila prin care sa se asigure finantarea proiectelor asociatiei prin implicarea oamenilor de afaceri din Iasi, autoritatilor, politicienilor care sa cunoasca astfel nevoile persoanelor cu autism si proiectele asociatiei.

In acest an, evenimentul organizat sub sloganul campaniei „Arata ca iti pasa!” va debuta in dimineata zilei de vineri, 1 aprilie 2011, ora 10.00 la Casa de Cultura „Mihai Ursachi' din Copou. Cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, copiii cu autism vor participa, alaturi de copiii din scolile de masa, la ateliere lucrative pe diverse teme si concursuri de desene. Pe tot parcursul evenimentului se vor imparti materiale promotionale: flyere, stegulete, baloane marcate cu simblourile campaniei.

Actiunea va continua cu seara caritabila care se va desfasura incepand cu ora 18.00. Asociatia isi doreste ca, in acest an, cu fondurile pe care va incerca sa le colecteze, sa amenajeze si sa doteze spatiul pe care l-a primit spre folosita, la inceputul acestiui an, de la Primaria Municipiului Iasi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri