2.500 de lei le dădea lunar Gabi Bădălău copiilor lui. Ce se întâmplă acum cu pensia alimentară: „O dădea când dorea el, când își amintea, dacă voia sau nu”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, însă nu au căzut încă de acord privind custodia copiilor. Eu zis că vor avea custodie comună, însă nu au decis domiciliul micuților sau alte aspecte importante în creșterea și educarea micuților. Astfel, pe 3 noiembrie se vor revedea la tribunal.

Până atunci, Claudia Pătrășcanu spune că își dorește ca domiciliul băieților să fie la ea. Gabi Bădălău anunța că vrea ca micuții să locuiască la el, mai ales că el e cel care se ocupă de educația copiilor, că le plătește anual școala. Claudia reacționează, și explică cum a decis să îi ducă pe micuți la o unitate privată de învățământ. „Noi amândoi am căzut de comun acord să transferăm acești copii de la o școală, la o școală privată. Am fost împreună de acord, am fost împreună la semnarea contractului, iar lui Gabi nu i-a cerut nimeni nimic să facă, doar că el și-a asumat acest lucru și a spus în fața a două doamne directoare de la școală că va plăti el școala copiilor, nimeni nu i-a cerut acest lucru', a spus ea.

„Gabi a decis ca pensia pe care le-o dădea copiilor de 2.500 de lei, și aceea nu era fixă și nici lunară. A decis să o ia copiilor. Ce înseamnă 1.250 de lei pe lună pentru fiecare copil. El a decis să le-o ia copiilor și să folosească în favoarea școlii. Tot el a decis acest lucru. Nu instanța, nu nimeni.

El nu dădea o pensie fixă în fiecare lună. O dădea când dorea el, când își amintea, dacă voia sau nu, nimeni nu i-a zis absolut nimic. Tot el a decis printr-o notificare dată de avocați să le ia pensia copiilor și să folosească banii aceștia în pentru a le plăti școala. O școală pe care, repet, el și-a asumat-o, dar nu o plătește la timp', a mai spus ea pentru Fanatik.

gabi-badalau-pensie-alimentara-copii-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Astfel, Claudia Pătrășcanu nu mai primește niciun ban de la Gabi Bădălău pentru copiii ei, căci de la separare copiii sunt la ea. Toți banii pe care îi dă Gabi Bădălău merg către școala privată. „Acum două săptămâni am primit o notificare de la Gabi că el nu mai dorește să dea pensia copiilor, că acea pensie se va duce la plata școlii. Și mi s-a părut un pic, așa… Să iei pensia copiilor… copiii nu merg doar la o școală privată. Copiii merg la activități pe care eu le plătesc: tenis, înot, fotbal, meditații, engleză. Sunt extrașcolare. Haine, mâncare, doctorii, farmacii', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Școala copiilor costă acum anual 5.500 de euro. „Se plătește anual. Oricum școala privată, cea din Constanța este de două ori mai ieftină și mai bună decât cea din București. Același Cambridge. Și dacă în Constanța se plătește 5.500 de euro pe an, în București același Cambridge peste 15.000 de euro pe an.

Mă îndoiesc, atâta timp cât lui Gabi este foarte greu să plătească și acești 5.000 de euro pe an și uită să plătească școala şi trebuie să fim anunțați de 3-4 ori, cu telefoane de la școală', a mai explicat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete