1.200 de candidați și peste 1.000 de locuri de muncă disponibile la Târgul de Cariere Târgu Mureș, din această toamnă

1.200 de candidați au participat pe 16 octombrie la ediția de toamnă a Târgului de Cariere Târgu Mureș, desfășurat la Teatrul Național din Târgu Mureș. Cei aflați în căutarea unui loc de muncă au avut la dispoziție mai mult de 1.000 de oferte, din domenii precum Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic.

Au fost oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu un nivel avansat de experiență. Printre companiile participante se numără Cie Matricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental sau Gedeon Richter.

La Târgul de Cariere Târgu Mureș candidații au putut lua parte, de asemenea, la o simulare de interviu și o negociere de salariu și au primit consiliere profesională și informații esențiale din legislația muncii.

Totodată, au avut ocazia de a-și compara salariul în timp real cu primul comparator si calculator de salarii din România, powered by eJobs, pentru a afla ce salariu merită și cum să își negocieze veniturile la viitorul loc de muncă.

Tot prin intermediul eJobs, candidații și-au putut pe loc CV-ul la cabina telefonică de consiliere profesională sau, dacă aveau deja un cont și un CV pe eJobs.ro, și-au putut imprima CV-ul sub forma unui QR Code scanabil, la standul PRINT CV AICI. CV-urile respective au fost, mai apoi, scanate de către angajatorii prezenți la târg pentru a accesa instant CV-ului candidatului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul evenimentului: Târgul de Cariere Târgu Mureș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cariera