Zodii de femei capricioase. Sunt predispuse la schimbări emoționale

O zi ce se anunță frumoasă poate fi stricată în orice moment dacă ai în viața ta o persoană capricioasă. Iată care sunt femeile cel mai predispuse la schimbări emoționale!

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt duale și întotdeuana o zi frumoasă va avea și partea ei proastă. Iar femeia Gemeni nu va avea nici o problemă să arate cât de indispusă este: va face crize de isterie, nu-i vei putea intra în voie indiferent cât de mult vei încerca. Există totuși o posibilitate să împaci femeia Gemeni: du-o într-un loc unde se dansează, dar ia-i și prietenele.

Rac

Femeia Rac își poate schimba starea foarte repede. Dacă acum este binedispusă, peste cinci minute va găsi ceva care să nu îi convină. Fie că nu-i place poza de profil pe care și-a actualizat-o cu o oră în urmă, fie că mâncarea este prea sărată sau că nu găsește o melodie decentă de asculat în ziua respectivă, orice poate deveni un motiv de indispoziție pentru Rac. Latura capricioasă a femeii rac se poate vedea și în modul în care îți desfășoară activitatea: deseori trece cu o ușurință incredibilă de la o activitate la o alta cu totul opusă și la care probabil nu te-ai fi gândit.   Citește celălalte zodii de femei capricoase pe unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop