„Ziua lui Ștefan” se sărbătorește pe 9 Iunie, la Arenele Romane!

Connect-R are invitați 8 artiști de top din România! Surprizele se vor ține lanț, biletele aproape că s-au epuizat!

„Ziua lui Ștefan' se apropie cu pași repezi. 9 Iunie bate la ușă, artistul va împlini duminică 42 de ani și a pregătit un super show pentru fanii săi care vor veni să îl vadă și să îi cânte „La mulți ani' la unison la Arenele Romane.

Organizatorii au pregătit cel mai tare concert pentru un artist român la Arenele Romane, este o întreagă desfășurare de forțe, o producție scenică al cărui preț sare de 70.000 de euro! 8 invitați surpriză, artiști consacrați vor urca pe scenă alături de Connect-R, la Ziua lui Ștefan! Aceasta va fi cea de-a cincea ediție a show-ului „Ziua lui Ștefan' și se anunță una incendiară! Mai sunt 6 zile în care se fac ultimele aranjamente și finisări pentru concertul de pe 9 Iunie care va demonstra încă o dată cât de mult înseamnă Connect-R atunci când urcă pe scenă și se transformă în cea mai bună versiune a lui! Totodată, pe 9 Iunie, pe lângă cele mai tari surprize pe care le-a pregătit de ziua lui, Connect-R va lansa și o piesă nouă, un feat. cu Cortes  – „De tine'.

„ „Ziua lui Ștefan' se apropie și v-am pregătit un show unic, de neegalat și de neuitat! Vă așteptăm pe 9 Iunie la Arenele Romane, în această duminică, cu mulți invitați surpriză, 8 artiști de top care vor urca pe scenă, alături de Connect-R. Este cea mai mare producție de la Arenele Romane, tot ce se pregătește acolo depășește 70.000 de euro din punct de vedere tehnic. Este un eveniment produs de Hood Famous, mai sunt foarte puține bilete la secțiunea VIP, de mâine mai puteți achiziționa doar bilete la Acces Silver și categoria Acces general. Este o altă formă de show a lui Connect-R, care nu a mai fost expusă public, cu cei mai mari artiști din România. Suntem extrem de încântați de ceea ce urmează să vedeți pe 9 Iunie la Arenele Romane! Accesul se va face începând cu ora 18.00 iar concertul începe după ora 20.00! În seara evenimentului, Connect-R va lansa și feat-ul cu Cortes, „De tine'!  Se va vorbi mult timp despre această ediție „Ziua lui Ștefan'!', ne-a mărturisit Marius China, organizatorul show-ului și managerul lui Connect-R.

De senzație: Brad Pitt și George Clooney, după 16 ani, împreună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber