Zannidache de la Survivor All Stars a crescut într-un orfelinat: „Făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia”

Zannidache Hubert Edmond, zis și Zanni este unul dintre concurenții echipei Faimoșilor de la emisiunea „Survivor All Stars' și câștigătorul „Survivor România 2021'. El are o poveste de viață incredibilă, ce ar putea să bată scenariul oricărui film.

Artistul a câștigat aprecierea fanilor nu doar prin determinarea sa pe traseele din competiție, ci și prin stilul său nonconformist, reușind să plece acasă cu marele premiu, în urmă cu trei ani. Zanni a acceptat din nou provocarea de la Survivor și s-a întors în jungla dominicană alături de unii dintre cei mai buni concurenți din toate sezoanele. Zanni este foarte competitiv și puternic, dar ascunde și o poveste de viață impresionantă.

zanni-a-crescut-la-orfelinatSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Zanni are peste 100 de tatuaje

Zanni are pe lateralele capului tatuaje, iar pentru a rămâne mereu la vedere, el trebuie să se radă. Motiv pentru care cântărețul ar fi cerut în contract când a fost prima dată în competiție să i se permită acest lucru pe timpul șederii lui în concurs. Spunem că este o clauză specială, deoarece ceilalți concurenți nu au voie să se tundă sau să se bărbierească. Singura excepție de la această regulă se face pentru fete care primesc o lamă de unică folosință pentru a se epila. Tânărul recunoaște că are peste 100 de tatuaje.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul care este tatuat lângă mesajul . Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici', povestea Zannidache.

Zanni a crescut la orfelinat: „Un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia'

Zanni este un artist ce a reușit să se dezvolte singur și pe propriile puteri. Viața nu a fost deloc ușoară cu el, a fost abandonat de părinți la naștere și a crescut într-un orfelinat, după cum a povestit chiar el.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…

Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…)', a povestit Zanni.

„Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald'

„Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii.Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat', a povestit Zanidache, în urmă cu ceva timp.

„Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac', a mai spus artistul.

Pentru a se întreține, Zanidache a încercat mai multe domenii de muncă, nu a fugit nici de munca grea și a luptat să devină omul de astăzi.

„Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou', a recunoscut Zanidache.

„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe.

În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător', a povestit Zanni, în cadrul unei emisiuni de pe YouTube.', a declarat Faimosul.

Ce spune despre femeia care i-a dat viață?

Faimosul a vorbit pentru prima dată despre femeia care i-a dat viață, chiar în emisiunea Survivor, fiind vizibil afectat de copilăria tristă pe care a avut-o.

„Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si pentru mine e incert. Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar…pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si…nu mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta. Are niste probleme de a realiza in ce realitate traieste. Eu am 23 de ani, nu stiu daca ea stie. Nu coopereaza, are cam 40 si ceva de ani. Am tot tras de ea cand eram mic, sa vorbim, are niste probleme, nu raspunde sau raspunde dupa cinci secunde. O vad speriata, are o trauma, se vede in ochii ei, ori e de la nasterea mea, de la barbatul cu care m-a facut…', a povestit Zannidache în 2021, în timpul show-ului Survivor.

Ce a făcut cu banii de la Survivor

În ciuda experienței grele de viață, Zannidache a reușit să ajungă un adult echilibrat, puternic, pregătit pentru orice luptă și provocare i-ar oferi viața. Mai mult, el și-a îndeplinit visul și și-a cumpărat prima lui casă cu banii câștigați la Survivor România în 2021.

„Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap. Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun’, a mărturisit Zannidache, în urmă cu doi ani în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde’ de pe VOYO.

Survivor All Stars a început pe 16 ianuarie

Survivor România All Stars 2024 a început pe 16 ianuarie și show-ul de la Pro TV poate fi urmărit pe Pro TV de trei ori pe- săptămână marți, miercuri și joi, începând de la ora 21:30, sau pe Voyo, la aceeași oră. Concurenții din ambele tabere jucătoare s-au descins pe plajă, unde au fost întâmpinați de Daniel Pavel.

Echipa Faimoșilor Survivor All Stars

 • Zannidache (sezonul 2);
 • TJ Miles (sezonul 3);
 • Cătălin Moroșanu (sezonul 2);
 • Jorge (sezonul 4);
 • Jador (sezonul 2);
 • Andreea Tonciu (sezonul 3);
 • Roxana Nemeș (sezonul 2);
 • Elena Ionescu (sezonul 1);
 • Ana Porgras (sezonul 2);
 • Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Echipa Războinicilor Survivor All Stars

 • Alex Delea (sezonul 3);
 • Iancu Sterp (sezonul 1);
 • Relu Pănescu (sezonul 3);
 • Robert Moscalu (sezonul 4);
 • Andrei Ciobanu (sezonul 1);
 • Lola Crudu (sezonul 1);
 • Ștefania Ștefan (sezonul 3);
 • Alexandra Duli (sezonul 3);
 • Maria Lungu (sezonul 4);
 • Maria Chițu (sezonul 2)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete