Vrajitoare

Homepage  / V

A visa vrajitoare este un lucru comun si inspaimantator. Ar putea reprezenta figura unei femei batrane si intelepte sau imaginea mamei abuzive. Poti visa ca o vrajitoare te asfixiaza stand pe pieptul tau sau sugrumandu-te.

Esti incapabil de a te misca sau a respira. Unora li se pare mai mult decat un vis. Unii cred ca vrajitoarea nu este un vis ci un demon sau o fantoma care vine sa-i omoare. Aceasta apare in timpului inganarii somnului cu realitatea cand creierul este in tranzitie iar muschii nu mai functioneaza, deci cand suntem temporal paralizati.

15% dintre noi visam vrajitoare de mai multe ori in timpul vietii, iar cativa in mod repetativ de-a lungul mai multor ani. Acestora le-ar putea fi frica sa mai doarma ceea ce le va afecta sanatatea in cele din urma.

Exista dovezi ca unele persoane au fost la un pas de moarte din cauza acestor vise. A visa vrajitoare este un fenomen stravechi cunoscut in toate culturile. Arta medievala o atribuie somnambulilor, pe cand fizicianul grec, Galen, o asocieaza cu indigestia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news