Vlăduța Lupău, imagini din noua casă. Cum arată camera fiului ei: „Mi-am pus eu toate ideile și plăcerile”

Vlăduța Lupău a postat primele imagini din casa în care s-a mutat împreună cu soțul ei și fiul lor. Cântăreața s-a ocupat singură de camera bebelușului, în timp ce pentru restul vilei au angajat un designer.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au muncit enorm pentru a avea casa la care au visat dintotdeauna. Cei doi s-au mutat recent în noua locuință.

„Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine', a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

Interpreta de muzică populară nu a consultat vreun specialist feng-shui și nici nu este superstițioasă în ceea ce privește locuința.

„Nu sunt superstițioasă și n-am consultat nimic de genul ăsta. Am ținut neapărat să nu ne mutăm până nu vine preotul să facă sfeștania casei. Țin foarte mult la a fi în relație cu Dumnezeu la orice pas în viață. Fix în ziua în care am făcut sfeștania, în seara respectivă am și dormit în casa nouă și simțeam că Dumnezeu e cu noi și totul e cu binecuvântarea Lui', a declarat artista.

Camera IairSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Dacă pentru restul casei a apelat la un designer, când vine vorba despre camera lui Iair, Vlăduța Lupău a fost cea care s-a ocupat de design. „Daaaa, e cea mai frumoasă cameră din toată casa! Mi-am dorit să fie cu norișori și ursuleți! Așa am și făcut-o, iar la designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile', a povestit Vlăduța.

Cântăreața a mărturisit că de multe ori fiul lor, Iair, doarme cu ei în cameră. Micuțul este pus în dormitorul lui doar atunci când Vlăduța vine extrem de obosită de la concerte și vrea să se odihnească.

„Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu. Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând', a declarat Vlăduța Lupău pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete