Vlăduța Lupău a anunțat sexul celui de-al doilea copil. Artista e însărcinată din nou: „O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu”

Vlăduța Lupău, în vârstă de 33 de ani, a anunțat în weekend, în timpul concertului de la Sala Palatului, că este însărcinată pentru a doua oară. Artista a dezvăluit și sexul celui de-al doilea copil și a făcut primele declarații în emisiunea lui Măruță.

Vlăduța Lupău, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a împărtășit o veste minunată fanilor săi sâmbătă seara, în cadrul unui concert susținut la Sala Palatului din București. Artista a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară și a anunțat cu bucurie sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

Într-o atmosferă plină de emoție și entuziasm, Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, Adi Rus, au împărtășit vestea că vor deveni din nou părinți, iar micuțul Iair va avea acum un frățior. Cântăreața a fost ovaționată de către fanii prezenți în sală în momentul în care și-a arătat burtica de gravidă, iar atmosfera a fost încărcată de bucurie.

„Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?', a spus Vlăduța Lupău pe scenă.

În timp ce fiul artistei, Iair, a răspuns: „Băiat!'

Artista a continuat: „Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?'

E însărcinată! Ce frumos a făcut anunțul!SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 20)

Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară

După concert, Vlăduța Lupău a făcut și o postare emoționantă pe rețelele de socializare, însoțită de o fotografie alături de soțul ei, Adi Rus, și de fiul lor, Iair. În mesajul său, artista a exprimat întreaga sa fericire și recunoștință pentru binecuvântarea unei noi vieți în drum spre lumea aceasta.

„O ființă mică… o să mă strige «mămică»

O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.
Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate… iar de curând am îndrăznit să-i cer «Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair» și iată că… la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar, minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm, iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!

Te iubesc minune, cu drag mami!'

Vlăduța Lupău, prima apariție după ce a anunțat că e gravidă

Vlăduța Lupău a venit luni, pe 25 martie, în emisiunea la Măruță, unde a făcut primele declarații și și-a afișat mândră burtica. „Am anunțat de Buna Vestire că eram însărcinată cu Iair și acum tot de Buna Vestire. (…) Am fost la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului, i-am promis că merg să îl arăt, uite, el e. (…) Acum s-a întâmplat din greșeală, știi cum e.', a spus Vlăduța.

Măruță nu a ezitat să o felicite pe artistă și chiar a mărturisit că l-au emoționat foarte tare imaginile de la concert: “Băi, m-ai emoționat cu asta.”

„Nu am nicio pretenție de la această piesă, e pentru sufletul meu, am văzut că a urcat în TRENDING. M-am gândit să anunț sarcina, dar să se regăsească alte mame, se numește “Mama” piesa, îmi doresc să fie piesa pentru dansul părinților la botez', a mai spus artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete