Vladimir Putin a primit „ajutor medical de urgență” din cauza unei boli misterioase

Vladimir Putin a primit „asistență medicală urgentă' la începutul acestei săptămâni, după ce a fost afectat de o „boală misterioasă', potrivit unor persoane din interiorul Kremlinului.

Medicii i-au recomandat lui Vladimir Putin să reducă aparițiile publice de lungă durată. Potrivit The Sun, se pare că președintele s-a îmbolnăvit în timp ce vorbea cu șefii săi militari și i s-a făcut „rău subit, a simțit o stare slăbiciune și amețeală' când se ridica de la birou după o sesiune virtuală de 90 de minute.

Afirmațiile au apărut pe canalul General SVR de pe aplicația de mesagerie Telegram, care se presupune că este condusă de un insider de la Kremlin. Vladimir Putin „avea nevoie de asistență medicală urgentă' din partea medicilor.

Canalul a spus că această stare bruscă de „amețeală' a fost adevăratul motiv pentru care transmisiunea anuală live a liderului rus „Direct Line' a fost amânată fără planuri de reprogramare. Aceste sesiuni live în care Vladimir Putin răspunde la întrebările rușilor obișnuiți au fost scrise pentru sfârșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie, dar acum nu a fost stabilită nicio dată.

„Amânarea live-ului cu Președintele pe termen nelimitat este cauzată de starea de sănătate instabilă a lui Vladimir Putin. Acum o săptămână, președintele se pregătea să răspundă la întrebările cetățenilor ruși la sfârșitul lunii iunie-începutul lunii iulie. Dar medicii lui l-au sfătuit să nu aibă apariții publice lungi în viitorul apropiat. Cel mai recent argument a fost un incident după o întâlnire video de o oră și jumătate cu reprezentanții blocului militar… După întâlnire, Putin a simțit o slăbiciune și amețeli în timp ce încerca să se ridice de la masă', a declarat o sursă a canalului General SVR, scrie The Sun.

Canalul General SVR a făcut afirmații repetate în trecut despre presupusele probleme medicale ale lui Putin, inclusiv cancerul și boala Parkinson.

Cu toate acestea, liderul rus în vârstă de 69 de ani a avut o apariție publică la Moscova joi, 9 iunie, în timp ce s-a adresat tinerilor antreprenori, ingineri și oameni de știință ruși. La un eveniment care marchează aniversarea a 350 de ani de la nașterea lui Petru cel Mare, Putin s-a lăudat în mod bizar că a călcat pe urmele fostului țar rus cu războiul său din Ucraina.

Petru cel Mare a pus mâna pe zone din Suedia și a cucerit porturile de la Azov și Marea Baltică într-un număr de războaie de succes la începutul secolului al XVIII-lea. În discursul său, Putin a întrebat audiența: “Ce făcea (Petru)? Relua și întărea. Asta a făcut. Și se pare că e rândul nostru să luăm înapoi și să întărim și noi”.

A fost prima dată când liderul Rusiei a recunoscut public că obiectivele sale militare erau să cucerească teritoriul ucrainean.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri