Vladimir Drăghia a recunoscut că nu-și permite vacanțe de lux

Vladimir Drăghia a recunoscut că nu-și permite vacanțe de lux

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, iar relația lor este un exemplu pentru multe familii. Fostul înotător de performanță s-a hotărât să plece alături de familia sa departe de frigul din țară.

În această perioadă, opțiunile pentru o vacanță la plajă au fost limitate din cauza pandemiei de coronavirus. Una dintre cele mai căutate destinații au fost Insulele Maldive. Cu toate acestea, familia Drăghia a ales să meargă în Dubai din cauza costurilor mult prea mari pentru posibilitățile lor.

Deși au toate condițiile unei vacanțe reușite, actorul le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că Maldive a fost prima lor variantă, însă nu s-au întins mai mult decât le-a permis buzunarul.

„Am vrut să plecăm în Maldive, recunosc, dar era și prea devreme și prea scump. Am văzut că toată lumea s-a dus acolo, ocazie cu care mi-am dat seama că sunt și mai sărac decât credeam', a spus Vladimir Drăghia pe Instagram.

Mai mult de atât, când se vor întoarce în țară, câștigătorul primului sezon Exatlon, de la Kanal D, soția sa, Alice și fetița lor, Zora ar putea fi nevoiți să stea în carantină din cauza riscului epidemiologic în care au intrat Emiratele Arabe Unite.

„Am aflat recent că la întoarcere o să trebuiască să stăm în carantină 15 zile. Când am venit noi în Dubai nu trebuia să stăm, acum Emiratele Arabe Unite au ajuns pe lista aceea. Sper să iasă în următoarele zile, pentru că noi mai avem câteva zile de stat aici, dacă nu, aia e…', a mai declarat actorul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete