Viviana Sposub, răspuns neașteptat la cererea în căsătorie făcută de George Burcea: „Te rog să…”

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma' și de atunci dragostea lor a crescut de la zi la zi, astfel că par pregătiți pentru o nouă etapă a relației lor.

Viviana Sposub este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care a decis să răspundă la întrebările fanilor ei. Una dintre „curiozități' a venit chiar din partea lui George Burcea. Acesta nu a ezitat și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Fosta concurentă de la emisiunea „Ferma' a uimit cu răspunsul ei pentru că nimeni nu se aștepta să fie altul decât „Da'.

„Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot și vei primi cu siguranță un răspuns', a răspuns Viviana Sposub pe Instagram.

Recent, George Burcea a petrecut câteva zile alături de fetițele lui pe care le are din căsnicia cu Andreea Bălan. Alături de ei a fost și Viviana Sposub. Actorul a fost încântat de prezența micuțelor a postat câteva imagini la Instastories. Acestea au fost preluate de iubita lui George Burcea, fapt care a înfuriat-o la maxim pe Andreea Bălan și a amenințat-o pe Viviana că o va da în judecată. Ulterior, fotografiile au fost șterse.

De asemenea, în vara acestui an, au apărut în presă speculații cum că relația Vivianei Sposub și a lui George Burcea a ajuns la final. Toate imaginile ei cu George Burcea au fost șterse de pe contul său de Instagram. Deși a primit o mulțime de întrebări referitoare la aces aspect, frumoasa șatenă a păstrat în continuare discreția.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete