Viva Services se extinde în România prin Vivabilet.ro

Vivabilet.ro se lanseaza pe piața din România, oferind o nouă modalitate de servicii de ticketing, pentru producători și clienți. Vivabilet.ro este o marca ce aparține de Viva Services (Viva.gr), una dintre cele mai mari platforme de ticketing din Europa, cu peste 2.500 de parteneri, 200.000 de evenimente și 27 mil. de bilete vândute. Viva Services este membru al grupului Viva Wallet.

Pentru a ajunge la publicul din România, Viva Services a realizat un site localizat integrat cu limba română și cu sistemele locale de plată. În acest scop, a lansat Vivabilet.ro, pentru a ajunge la vorbitorii de limbă română și pentru a le oferi posibilitatea de a experimenta un nou mod de a oferi servicii de ticketing.

Cu Vivabilet.ro vă puteți rezerva biletele rapid și ușor, oricând. În Vivabilet.ro, veți găsi o varietate de evenimente, de la piese de teatru, festivaluri de muzică, concerte până la evenimente sportive. În plus, Vivabilet.ro vă permite să alegeți dintre mai multe metode de plată, inclusiv Apple Pay și Google Pay, în timp ce adăugați biletul în contul dvs. de portofel mobil. De asemenea, nu este nevoie să vă înscrieți, amintiți-vă doar detaliile cardului dvs. pentru o plată ușoară și instantanee.

Viva Services este gata să deservească clienții locali și clienții internaționali și pregătește scena pentru prezența sa europeană extinsă în viitor.

Vizitați Vivabilet.ro și urmăriți pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu orice evenimente viitoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial