Vin Diesel și Paloma, o poveste de dragoste mai puțin cunoscută care încă se scrie

Găsirea iubirii este un vis pe care mulți încearcă să îl împlinească. Uneori este nevoie de timp, iar alteori apare în cel mai neașteptat moment. Dar adevărul este că fiecare minut de așteptare merită. Aceasta a fost părerea lui Vin Diesel, care, după ce a obținut și s-a bucurat de succes profesional, a visat să găsească dragostea vieții sale și să întemeieze o familie.

Iată mai jos povestea actorului care se poate declara un bărbat împlinit și fericit alături de o femeie care i-a schimbat viața și i-a dăruit trei copii frumoși.

Vin Diesel, inspirația sa pentru a-și întemeia o familie

După ce s-a bucurat de succesul și adrenalina francizei Fast and The Furious, Vin Diesel a luat o pauză de la mașinile rapide pentru a juca în comedia de familie The Pacifier (Bona de la forţele speciale). Întrucât a lucrat cu 5 copii, a simțit brusc chemarea de a deveni tată.

„Chiar a început să iasă la iveală această dorință de a avea un copil”, a spus el, scrie Bright Side. Cu toate acestea, el a visat, de asemenea, să găsească dragostea.

Actorul a mărturisit că i-a luat mulți ani pentru a găsi dragostea vieții sale și pentru a fi suficient de matur pentru a deveni tată, până când, în cea mai puțin așteptată zi, a întâlnit un model mexican de care s-a îndrăgostit din momentul în care s-au cunoscut. Numele ei este Paloma Jimenez și s-a născut în Acapulco, Guerrero.

Paloma și-a început cariera de modeling în Mexic și a apărut în reclame și campanii pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume. De asemenea, a făcut ședințe foto pentru diverse agenții înainte de a se muta în Statele Unite în căutarea unor oportunități mai bune.

Vin și Paloma sunt împreună din 2007, dar au preferat să își păstreze relația secretă.

„Nu o voi pune pe coperta unei reviste, ca alți actori”, a spus Diesel odată despre dorința lor de a-și păstra viața privată, mai scrie sursa citată.

Actorul este cu 16 ani mai în vârstă decât modelul și are numai lucruri bune de spus despre relația lor. El a numit-o pe Paloma „regina sa mayașă” în 2014, când a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea legănându-l pe fiul lor.

„Nu există un dar mai mare pentru un bărbat decât o mamă iubitoare pentru copiii săi”, a spus el.

Cel mai bun sfat de la un prieten minunat

La un an de când se întâlneau, Diesel și Jimenez au avut primul lor copil, dar există o poveste drăguță de dinainte de nașterea fetiței. Se pare că Diesel filma “The Fast and The Furious 4” în 2008, chiar în momentul în care iubita lui se pregătea să nască. Actorul era împărțit între obligațiile personale și cele profesionale, până când Paul Walker i-a dat un sfat grozav.

„Aveam un secret. Nu spuneam nimănui că fiica mea urma să se nască”, își amintește Vin Diesel. Paul și-a dat seama că ceva îl deranja pe prietenul său și l-a întrebat ce se întâmplă. Diesel i-a dezvăluit în cele din urmă. „Nu voi uita niciodată ce mi-a spus. Mi-a spus: Vin, du-te în camera de spital și taie cordonul ombilical. Va fi cea mai frumoasă zi din viața ta.

„Am făcut totul în afară de a o scoate afară, la propriu. I-am tăiat cordonul ombilical. Am fost mai prezent decât aș fi putut visa vreodată, dar legătura pe care mi-a permis-o cu fiica mea a fost neprețuită.”

Actorul a intrat pe Facebook pentru a împărtăși influența lui Walker asupra deciziei sale: „El a fost o parte importantă a tranziției mele spre paternitate”, a scris el.

BEVERLY HILLS, CA – MARCH 28: (L-R) Paloma Jimnez and Vin Diesel attend the 2022 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis AnnenbergSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vin și Paloma au botezat-o pe prima lor fiică, Hania Riley Sinclair, născută pe 2 aprilie 2008. Ea își însoțește aproape întotdeauna părinții la premierele de film și la aparițiile pe covorul roșu. Doi ani mai târziu, s-a născut Vincent Sinclair, care și-a făcut debutul în filmul The Fast and The Furious 9, interpretând versiunea mai tânără a lui Dominic Toretto, un personaj pe care tatăl său l-a interpretat de-a lungul întregii saga.

În cele din urmă, pe 16 martie 2015, Vin și Paloma au născut o fetiță pe care au numit-o Pauline Sinclair, în onoarea lui Paul Walker. Vin a explicat că a fost o modalitate de a-i păstra memoria ca parte a familiei și a lumii sale. În ziua în care s-a născut fetița, Diesel a simțit că Paul era acolo. “Era în cameră”, și-a amintit el, “Nu mă gândeam la nimeni altcineva când am tăiat cordonul ombilical. Pur și simplu… știam că era acolo”.

Deși cuplul este foarte discret în ceea ce privește viața lor privată, Vin Diesel o laudă pe Paloma ori de câte ori are ocazia. „Sunt fără cuvinte. Este atât de frumoasă încât îți taie respirația. Ea este stânca mea. Este atât de uluitor de frumoasă pe dinăuntru”, a spus Diesel. El a adăugat: „Paloma este totul. Ea este mama perfectă. Este minunată în atât de multe feluri”.

În plus, actorul a declarat că preferă să iasă la întâlniri cu ea în Europa, deoarece acolo nu este atât de ușor de recunoscut.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete