Vestea primită de Theo Rose din partea medicilor înainte să nască: „Copilul meu e mai mare”

Theo Rose este însărcinată în ultimul trimestru și în doar câteva săptămâni va naște. Artista nu va putea naște pe cale naturală, așa cum și-a dorit inițial.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți în doar câteva săptămâni. Actrița din serialul „Clanul' și-ar fi dorit să nască natural, însă bebelușul are cordonul în jurul gâtului și este destul de mare. Medicul care se ocupă de sarcina vedetei i-a recomant să nască prin cezariană, pentru a nu suferi alte complicații.

„Cred că patru săptămâni mai am, în cap, de aici înainte! Acum, că vom trece puțin de termen, se întâmplă adesea, dar na, patru săptămâni. (…) Mă încearcă emoții de tot felul. E nerăbdarea pe primul loc, există și un fel de teamă, pentru că mi-am dorit foarte tare să nasc natural, din ce am înțeles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Și e posibil să nu se poată, are și cordonul în jurul gâtului, să vedem de câte ori. Eu îmi doresc să încerc, în orice caz, și vedem. Dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, vom face, ca să nu punem pe nimeni în pericol, da…

Cred că o să plâng tare când o să îl țin în brațe. Mă bucur că am avut copilul într-un moment în care chiar mi-am dorit copil. Unii zic că suntem prea tinere să facem copii acum, dar mie nu mi se pare, mi se pare că e momentul potrivit. Cred că aveam nevoie de asta. De copil… Că unii au zis, cred că pauza ți-a prins bine. Nu, copilul. Aștept copilul, nu pauza'.

Theo-Rose-insarcinata-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În interviul pentru protv.ro, iubita lui Anghel Damian a dezvăluit că bebelușul cântărește aproximtiv 3 kilograme și că are oasele foarte mari.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană, pentru că am un copil foarte mare. Are trei kilograme, ideea e că e foarte osos, are oasele foarte mari, că mi s-a explicat, problema e că are oasele lungi, e poziția în care stă. E cu capul în jos, pregătit.

Există și teama de naștere, de durere, nu sunt relaxată cu niciuna dintre ele (n.r. – variantele de naștere). Am emoții apoi și după naștere, în legătură cum o să fac eu cu bebelușul, cum o să mă descurc, deși mie întotdeauna mi-a plăcut să mă bag, să iau bebelușii în brațe, să îi schimb și mi-au plăcut întotdeauna bebelușii foarte tare. Dar așa și de ce sentimente o să mă încerce, pentru că e o prezență nouă, dar permanentă din momentul ăla în viață ta și abia l-am așteptat, adică sunt convinsă că abia din momentul ăsta nu o să mă mai plictisesc vreodată'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete