Ventilația optimă în baie cu ajutorul celor de la Altecovent

În locuința voastră cea mai umedă încăpere este baia. Aburii formați de apa fierbinte a dușului, toaleta și chiuveta produc un nivel extrem de mare de umiditate. Fără o ventilație corespunzătoare există toate șansele ca aici să se formeze igrasia și mucegaiul. Ceea ce cu siguranță nu vă doriți, fiindcă acestea sunt foarte dăunătoare sănătății plămânilor. Unele persoane pot fi mai sensibile la sporii mucegaiului, în special persoanele alergice, deci pot avea simptome respiratorii chiar și în cazul inhalării unei cantități mai mici. Mucegaiul produce niște substanțe toxice denumite micotoxine, iar dacă cineva are o expunere îndelungată la acesta se poate îmbolnăvi de micotoxicoză. În simptomatologie sunt prezente tusea, durerea în gât, mâncărimi ale ochilor sau pielii, respirație îngreunată și șuierătoare, secreții nazale sau nas congestionat, dureri de cap și în unele cazuri chiar și pierderi de memorie. 

Dacă aveți în familie persoane alergice, care suferă de astm sau de alte boli pulmonare, o ventilație corectă atât în baie, cât și în restul casei este esențială. Dacă sunt expuși mucegaiului, simptomele lor se vor agrava. Cu un astfel de nivel de umiditate mai pot apărea și alte probleme precum vopseaua care se cojește, mirosul neplăcut, umflarea sau chiar despicarea mobilierului din placaj laminat. Dacă nu dispuneți de o fereastră, atunci un ventilator este indispensabil. Pentru a soluționa toate problemele mai sus menționate, alegeți ventilatorul potrivit de la ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Ventilatoare pentru băi de ultimă generație

Cei de la Altecovent oferă soluții optime în ce privește ventilația băii și restul casei. Aceștia dispun de ventilatoare pentru baie de calitate premium, de la unele dintre cele mai recunoscute branduri ale acestei nișe. Un posibil ventilator care v-ar putea interesa este ventilatorul de baie inVENTer. Acesta oferă o ventilație inteligentă a băii, dispune de tehnologie de ultimă generație putând fi controlat prin aplicație și dispune chiar și senzor de miros.

Este ideal de folosit în spații unde umiditatea trebuie eliminată rapid. Are un design modern și subtil și poate fi instalat atât în tavan, cât și pe perete. Acesta poate fi controlat și programat din aplicația pentru telefon inVENTer Mobile, disponibilă pe Google Play sau App Store. 

Cum vă ajută ventilatorul inVENTer

Acesta dispune de 3 senzori inteligenți, de umiditate, de miros și de lumină, iar confortul din baie va fi unul sporit. Senzorul pentru umiditate ce glisează detectează atunci când umiditatea atinge un vârf ridicat, chiar și fără să preconfigurați valorile și se pornește în mod automat până când nivelul de umiditate revine la cel optim. Senzorul inteligent pentru miros verifică nivelul calității aerului. Senzorul de lumină permite ventilatorului să se activeze odată ce este iluminată baia și să se dezactiveze când lumina este închisă. 

Ventilatorul disponibil pe site-ul celor de la Altecovent are o putere excepțională de extragere a aerului, iar fluxul extras este de 95m cubi per oră. Acesta poate utilizat inclusiv folosind touchpad-ul de pe dispozitiv. Ventilatorul dispune chiar și de o funcție de ventilație automată, ce este ideală pentru cei care pleacă pentru mult timp de acasă, în călătorii de serviciu sau în vacanțe. Dacă ventilatorul este inactiv pentru o perioadă mai îndelungată, după 26 de ore mai exact, acesta va începe automat un ciclu de ventilație de o oră. Ventilatorul este ușor și rapid de curățat fiindcă este detașabil, iar capacul este prins prin magneți, deci vă oferă și posibilitatea să renunțați rapid la acesta dacă doriți să vedeți ventilatorul. Setările ventilatorului pot fi setate atât din panoul de control, cât și din aplicație prin Bluetooth. Acesta este compatibil cu smartphone-uri de o versiune de cel puțin 4.3 Jelly Bean OS, Bluetooth Smart sau o versiune de cel puțin iPhone 4s, iOS 8.

Vreți un ventilator ultra silențios? Alegeți Pulsar

Acest ventilator este printre cele mai silențioase ventilatoare existente pe piață. Este la fel un ventilator ce dispune de tehnologii de ultimă generație și poate fi controlat prin aceeași aplicație. Pulsar are un design futurist, se va încadra de minune în orice stil de baie. Acesta oferă o gamă largă de posibilități de setare a funcțiilor, iar principala sa calitate este silențiozitatea de care dă dovadă. Este la fel de ușor de dezasamblat pentru a fi curățat. Diametrul său de instalare este între 100-140 mm. 

Și Pulsar dispune de senzor de umiditate și senzor de lumină cu întârziere de pornire, iar sensibilitatea și intensitatea ventilației poate fi ajustată pentru ambii senzori. Dispune și de boost de ventilație, pentru o evacuare a aerului optimizată. Ventilatorul intră în pauză pe timpul nopții. Ciclurile de ventilație sunt complet automate, însă se poate seta și ventilația continuă din aplicație. Poate fi chiar și un ventilator de transfer dintr-o încăpere în alta. Funcționează în 3 trepte, iar debitul lor poate fi ajustat tot din aplicație. Consumul său este mic, de maxim 4 W.

Sistem de ventilație și pentru restul casei – apelează tot la Altecovent

Dacă îți dorești un aer filtrat, să îmbunătățești și să protejezi starea de sănătate a întregii familii, dar și să faci economii financiare, atunci ai nevoie de un sistem de ventilație cu recuperare de căldură. Datorită acestuia aerul viciat extras din casă este reintrodus fără a se pierde din căldură. Veți avea parte de oxigen proaspăt și renunțați complet la deschiderea geamurilor. Prin această metodă de aerisire nu faceți decât să introduceți noxele, praful și polenul de afară înăuntru, ceea ce nu este ideal pentru sănătate. De asemenea, pe timp de iarnă această aerisire duce la pierderi financiare majore, fiindcă trebuie să reporniți centrala pentru a încălzi înapoi aerul din camere. În plus, geamurile deschise înseamnă neapărat și poluare fonică, deci pe timp de vară calitatea somnului membrilor familiei este considerabil mai redusă. Sistemul de ventilație de la Altecovent vă scapă de aceste aspecte, aducând economii financiare importante la fiecare sfârșit de lună. Aceștia chiar se deplasează în țară pentru montaj. 

Găsiți mai multe detalii pe site-ul oficial în legătură cu ce tipuri de sisteme și dispozitive puteți instala în casă pentru a avea parte de un aer calitativ. Aerul curat oferă o stare mai bună generală, dispar durerile de cap, nivelul concentrației va fi sporit și problemele respiratorii sunt diminuate. 

Contact: 0753 967 762

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial