Și vedetele au rate la bănci. Andreea Marin, Romanița Iovan și Elena Gheorghe au împrumutat bani

Vedetele de la noi nu s-au ferit să recunoască faptul că atunci când au avut nevoie de bani au făcut credit la bancă. Au împrumutat bani pentru afaceri, case, dar și pentru nevoile personale.

Andreea Marin, Elena Gheorghe, Dana Săvuică, Romanița Iovan se numără printre vedetele din România care au avut rate la bancă.

Elena Gheorghe a făcut credit la bancă pentru a își cumpăra o casă și a fost extrem de stresată când a luat această decizie. Ea a mărturisit că acum a scăpat de rate. „Am făcut la un moment dat un împrumut la bancă pentru casă și am stat cu destul de mult stres. Între timp l-am achitat. Când faci un împrumut nu este tocmai confortabil. E dificil', a declarat artista la PRO TV.

Și Dana Săvuică a făcut credit la bancă pentru casă, iar acum nu mai dorește să audă de rate. „Am făcut împrumut la bancă pentru casă și mi-am blestemat zilele din momentul acela. Ratele veneau indiferent de ce zile bune și rele aveam. Mi-am promis că nu voi mai face niciodată un împrumut bancar', a spus vedeta.

Andreea Marin și Romanița Iovan au făcut credit bancar pentru a își deschide afaceri. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize!' a fost sfătuită de tatăl ei să nu facă asta niciodată.

„S-a întâmplat după ce am spus clar că voi asculta sfatul tatălui meu și că nu voi face niciodată un împrumut la bancă. Am făcut un împrumut așezat, pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a avea spațiul meu multimedia de astăzi. Nu a fost deloc ușor. Se întâmpla la începutul pandemiei, însă am reușit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta', a declarat Andreea Marin în cadrul interviului pentru „Vorbește lumea'.

Andreea-Marin-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Creatoarea de modă a recunoscut că a făcut foarte multe credite bancare pentru a se putea dezvolta. „Am făcut foarte multe credite pe societate. Eu așa m-am dezvoltat. Toate investițiile mele importante, cum ar fi imobilul meu de birouri pe care l-am construit acum 20 și ceva de ani, l-am construit pe credit. Imobilul din Primăverii tot pe credit. Eu sunt de partea relației cu băncile. OK, că acum ROBOR-ul și creditele au devenit foarte periculoase pentru fiecare pentru noi. După părerea mea, dacă ești un om cinstit, nu ai cum să te dezvolți dacă nu apelezi la bănci'.

Pe de altă parte, Cristina Cioran a declarat că a făcut împrumut la bancă pentru nevoi personale. Actrița a cheltuit banii pe obiecte vestimentare și vacanțe. „Am făcut credit pentru mine. Sunt cea mai bună investiție a mea. Hăinuțe, gentuțe, bijuterii, vacanțe. Ce poate să facă un om cu banii?'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete