Vă amintiți de frumoasa cântăreață Shania Twain? Și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Răzbunarea ei?

Vedeta de muzică country Shania Twain (58 de ani) este una dintre cele mai bine vândute artiste muzicale din toate timpurile. Ne amintim cu toții  hiturile ei „From This Moment On' și „Man! I Feel Like a Woman” care au lăsat urme adânci în mintea fiecărui adolescent de la lansarea lor, la sfârșitul anilor ’90. Ei bine, puțini știu că frumoasa cântăreața și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă.

Vă amintiți de frumoasa cântăreață Shania Twain? Și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Răzbunarea ei?SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Departe de lumina reflectoarelor, vedeta canadiană poate fi găsită într-una dintre reședințele sale de lux din Canada, Elveția, Las Vegas și Bahamas alături de soțul ei elvețian, Frédéric Thiébaud. Frumoasa cântăreață care ne-a uimit cu clipul ei „That Don’t Impress Me Much' a distribuit recent un videoclip pe Instagram, dintr-unul din dormitoarele ei, iar fanii ei au fost de-a dreptul șocați de luxul în care trăiște vedeta. Mulți au accesat secțiunea de comentarii, și-au scris, plini de admirație: “Casa ei. Oh, Doamne!”,”Ce casă frumoasă! Aș vrea să fiu acolo!”

Cine este soțul Shaniei Twain?

Și dacă vă întrebați cine e Frederic, ei bine, sper că sunteți pregătiți pentru o poveste cu iz de telenovelă: Shania Twain s-a căsătorit cu cel de-al doilea soț, Frédéric Thiébaud la o ceremonie intimă din ianuarie 2011 în Puerto Rico, după o scurtă logodnă. Spre deosebire de Shania, Frédéric preferă să se țină departe de lumina reflectoarelor, lucrând ca executiv Nestle – deși, fără îndoială, se bucură de multe din Avantajele care vin odată cu căsătoria cu o mega vedetă de muzică country!

Cei doi dețin împreună câteva proprietăți luxoase în întreaga lume, iar Shania postează adesea pe Instagram fotografii cu ei doi, pentru a împărtăși fanilor relația ei – chiar și după un deceniu de căsătorie.

Într-o rară întorsătură a evenimentelor, Shania și-a găsit dragostea, pe actualul ei soț, după o decepție și o dezamăgire demnă de cea mai spumoasă telenovelă. Căsătoria ei de 14 ani cu fostul ei soț Robert John Mutt' Lange s-a sfârșit într-un mod tragic. Shania și actualul ei soț, Frédéric s-au îndrăgostit după ce primul ei soț, producătorul de discuri Robert John Mutt' Lange a avut o aventură cu cea mai bună prietenă a ei, Marie-Anne – care, de asemenea, s-a întâmplat să fie soția lui Frédéric. Ce triunghi amoros, nu?
Shania și Robert au divorțat pe 9 iunie 2010, iar vedeta și-a anunțat logodna cu Frédéric în decembrie, același an.

Citește și:

Speak: „Eu nu am avut o copilărie normală, mă trimiteau ai mei…’

Foto: Hepta/Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro