Urmarire

Homepage  / U

Daca suferi de anxietate in viata reala poti visa ca esti urmarit. Fugi, te ascunzi, incerci sa scapi de urmaritor care incearca sa te raneasca sau chiar sa te omoare. Astfel de vise sunt rezultatul temerilor tale si al stresului din viata de zi cu zi.

In loc sa te confrunti cu situatia tinzi sa o eviti. Afla cine te urmareste si te-ar putea ajuta sa intelegi de unde izvorasc aceste vise. Multi specialisti in vise spun ca orice iti apare in vis este o parte din tine.

In concluzie, urmaritorul ar putea fi propriile sentimente de ura, gelozie, frica si chiar dragoste. Toate acestea, personificate, apar ca o figura amenintatoare. Ai putea ca, in loc sa fugi, sa te intorci si sa-ti confrunti urmaritorul si sa-l intrebi de ce te urmareste.

Mai mult, unii spun ca unei femei care viseaza ca este urmarita de barbati ii este frica de sex. Freud spune ca visul ei este o reprimare a dorintelor sexuale. O interpretare clasica ar fi aceea ca-ti este frica sa nu fi atacat.

Este un vis comun, in special la femei, deoarece acestea sunt mai vulnerabile ca barbatii. Astfel de vise sunt mai putin intalnite in culturile unde violenta asupra femeilor este scazuta, spre deosebire de cea vestica.

Daca esti urmaritorul in visul tau ar putea fi ego-ul tau ce urmareste acea latura a ta care te nemultumeste.
Atunci cand il alungi, nu inseamna ca il confrunti. Ar putea fi un semn ca a venit momentul sa-ti infrunti fricile si sa afli cauza lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news